Pontosabban: nem képviselik, csupán nevében handabandáznak. Utolsó jellemtelen alak valamennyi - s nem véletlenül. Aki kiválasztotta őket - a Kedves Vezető: maga is hitvány fráter -, e tekintetben szinte hibátlan munkát végzett. Valamennyi alvezére, vazallusa álmából fölébredve is arcába hazudik bárkinek - itthon és külföldön, bárhol, bármikor. Egyéb bűneikről itt most ne essék szó...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó kép a ,,született diplomatáról,, ))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@rugacs: Mi van, nem bírsz magaddal?! F Viktornak a körme hegye is különb! Milyen jogon mered bűnözőnek nevezni?4 Elment, mert emberi életet akar, ami a drágalátos maffia kormányod alatt nem lehetséges! Te mondod másnak, hogy hazudik?! röhögnöm kell! Ez fideszéknél szokás, arrafeklé kereskedj!
F_Viktor
@rugacs: Írod:
"Te hazudozol itt mindenfélét."

Macskajancsi, eddig még egyik "hazugságomat" nem tudtad megcáfolni, csak a mantra megy nálad. Ennyit tudsz!
Mint ahogyan @Mirabilis: -nek írtakban is nyomod a fityesz mantrát, hogy (azelmútnyócév) "ide juttattak minket" (minket??? hülye vagy! Csak téged juttatott agyhalott állapotba Orbán!), "lenyúlták az egész országot", meg "kiárusították"... :-)))

Tudod, ha Embernek tartanálak, akkor csak egy ge@i hitvány alaknak tartanálak, de te más fajt képviselsz, lemmingnek tartanálak ha azok nem gerinces állatok lennének!

Írod:
"Elmenekültél az országból a törvény elől."

Nem talán anyád elől?
Vagy a központosított oktatás elől?

Írod:
"...hiszen állandóan azt feltételezed, hogy téged vezetnek, akkor mást is."

Családodban nincs egyetlen értelmes ember aki egy bődületes fülessel még időben rendbe tette volna a kuszaságot a kalaptartódban?
Téged vezetnek, irányítanak orrfékkel, a tisztán látóknál ez az orbáni módszer csődöt mondott.

Írod:
"...magam ura vagyok és ez már nem is igen fog változni!"

Ezt magad sem gondolod komolyan, te egy rabszolga, Orbán rabszolgája vagy! Mert önálló gondolatod nincs, ellenben csak Orbán mantráját fújod reggeltől estig. S én ezt idézetekkel bizonyítani is tudom, nem úgy, ahogyan te az állítólagos hazugságaimat!
rugacs
@Desischado: Te meg azt hiszed ez telefon, hogy mindig beleszólsz?! Nem volt még pizsama osztás? Gyereknek ágyban már a helye ilyenkor! Vedd már észre magad pubi!
Mielőtt bárkit lemaffiázol, legalább a szó jelentését ismernéd meg! Nekem tök mindegy, hogy ki vagy mi elől menekült, bár a menekülésének oka nem kétséges előttem. Ha már kiment, nyugodtan maradjon is ott.
De jobb ha tudod, aki egy jobb élet miatt ment el, az nem ér rá naponta itt lebzselni és szidni az itthonmaradtakat!
Aki megtalálta számítását valahol máshol, az sem itt tengeti nyomorult életét. Viszont akinek az a szórakozása, hogy itt fikázza az itthoniakat meg a kormányt nap mint nap, annak ott is sz@r lehet az élete, ahova került, azért átkozódik még mindig!
Szóval miközben dicsekszik, hogy milyen szuper helyre került, de itt mocskolódik, akkor egy hazug kis nímand, akinek a szava annyit nyom, mint a lepkefing.
Aki Én
@rugacs: Ha felébrednél, láthatnád, hogy ma sincs másként. Mindig a múltat emlegeted, mintha az bármire felmentést adna. Látta mindenki, hogy mi volt régen, meg is lett a következménye. Ezért van az, hogy ma egy másik tolvaj , hazug banda van hatalmon, de a legtöbb embernek ez sem tetszik. Nagy pofával fikázol mindenkit aki látja mi van ma, és nem védelmezi ezt. De közben nem veszed észre, hogy ezek az emberek régen is látták, de veled ellentétben ma is látják(juk). Na ki a magyar? Az a jó magyar, aki a múltat emlegetve védi a tolvajokat?
Akkor talán megértenélek, ha azt mondaná bárki, hogy ezek szarok, bezzeg az elődeik micsoda fantasztikus politikusok voltak. De nem. Csak sokan nem a múltban élnek, sőt az alapján szeretnének megálljt a napi csalóknak. Az a bajod, hogy nem akar a többség ugyan abba a hibába esni?
És most ne gyere azzal, hogy ez mindig így volt, meg, hogy naiv hülye gyerek vagyok. Attól ez nem normális, de az sem aki ezt nem látja és védi, sőt azokat szapulja az ártányok helyett, aki hangot ad a felháborodásának. Nem az az igaz magyar, aki csak a múltat emlegeti. Az csak a tolvajoknak tetsző dolog, ők ültették belétek.
F_Viktor
@rugacs: A logikázás nem a te műfajod, tévútra vezet.

Írod:
"Te meg azt hiszed ez telefon, hogy mindig beleszólsz?!"

Írj privibe, akkor majd csak fajtársaid "szólnak bele"!

Írod:
"De jobb ha tudod, aki egy jobb élet miatt ment el, az nem ér rá naponta itt lebzselni és szidni az itthonmaradtakat!"

1) Még egyszer leírom! A Rákosi féle, központosított oktatás miatt döntöttünk a költözés mellett, nem akartuk párommal, hogy gyerekünk olyan hülye legyen, mint ti, Orbán birkái!
2) A "naponta itt lebzsel"-ésnek több oka van:
a) A "naponta" csak akkor igaz ha otthon vagyok, ugyanis munkahelyen csak RSS-t használok, csak a vezető hírek címeit olvasom el,
b) az "itt"-nel oka annyi, a Propellere bárki küldhet cikkeket, így egy hírportálon átfogó képet kaphat az olvasó, valamint a kommentek moderációja is itt a legliberálisabb,
c) "lebzselés"-hez annyit fűznék, még az amerikai cégek sem ingyen osztogatják a készenléti pótlékszerűséget, ezért itthon is van munkám a számítógép előtt, s míg a beérkező (pl. GPS) adatokra várok, addig jókat tudok nevetni rajtatok, birkákon.
3) Kicsit figyelnél, akkor látnád (látod te, csak a hazudozás véreddé vált?), nem az "itthonmaradtakat szidom", csakis a magyar politikáról, a birka, agymosott magyarokról mondom el borúlátó véleményemet.

Írod:
"Aki megtalálta számítását valahol máshol, az sem itt tengeti nyomorult életét."

Csodálkozok, egy mélymagyarban fel sem merül, hogy aki elhagyta az országot, mert a jelenlegi magyarországi politikát nem fogadja be gyomra, azt még érdekelheti az ország sorsa?
Pedig nem vagyok egyedül, többen érdeklődünk, figyeljük a magyar eseményeket. Lásd @karma1: , aki már régen költözött el.
Desischado
@F_Viktor: Viktor, ne törődj vele! Én jókat nevettem azon, ahogy "kiosztott". Nem illendő beleszólni mások beszélgetésébe, de azt hiszem, annyira már lehet engem ismerni, hogy nem tűröm, ha olyanokat fikáznak, akiket szeretek, tisztelek, vagy kedvelek. Ilyenkor beleszólok, és ha nem tetszik, akkor így járt! Azon is hülyére nevettem magam, hogy "ráérsz az itthoniakat meg a kormányt mocskolni", az itthoniakról szó sem volt, a maffia bandát meg vígan lehet szidni! Egyébknt ahogy írod, nyilván gépen vagy, mikor dolgozol, Akkor miért ne tudnál hozzászólni? De hát rugacs komának ez nyilván meghaladja az értelmi szintjét. És a csúcs az volt, hogy menekültél! Lécci, áruld már el, miféle bűnöket követtél el, miről tud ilyen biztosan? ( fogja az oldalát a nevetéstől) Egyszóval ne törődj vele, ő csak egy fideszes nyalonc birka, semmi több! Szép és boldog karácsonyt, és gyere minél többször fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.