Ők akarják megmondani, miről mit és hogyan kell gondolni. A hírközlés, amit jó szándékú szolgáltatásként igyekeznek beállítani, csupán mesteri álca, ami mögött a közvélemény baloldali tematizálásának szándéka áll. Ezért feladatuk elsősorban nem az informálás, hanem minden egyéb – például vallási, nemzeti – értelmezési törekvés ellehetetlenítése. A baloldali és áljobboldali lapok minden eszközt és anyagi forrást bevetnek annak érdekében, hogy az olvasók csakis az ő szemüvegükön keresztül lássák a világot, és mindenkivel szemben keményen fellépnek, akik e hatalmukat fenyegeti, megkérdőjelezi. Ez esetben az addig objektívnek tűnő fórumok a legőrültebb hazugságoktól és a teljesen alaptalan démonizálástól sem rettennek vissza.

Forrás: mediavadasz.info
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@Toby: a szokásos fideszes mócsingolás, mert a hazugságaikat védeni kell.
hetöndöe
Ez is csak egy sötét neonáci oldal seggfej "újságírókkal",akiknek csak a szar dől a mocskos szájukból.
bencemacska
No, legalább ez a "szerző" gondoskodott arról, hogy még véletlenül se tévedjek erre az oldalra!!!
human
A bulvár ostorozással még egyet is értenék. Csak hát ugye akiket politikai pártok pénzelnek azok nem tudják, hogy megéljen egy szerkesztőség ahhoz nézőszám is kell. A nézők többsége pedig bulvárfüggő sajnos.
Egyébként meg jól látszik, hogy Orbán után van akitől még jobban kell félteni a szólásszabadságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok