A miniszterelnök házának környékét az izraeli nagykövet látogatására hivatkozva zárták le 2013-ban, azóta hosszabbítgatják a határidőt. A 24.hu kiszúrta, az új dátum 2016. március 24-e éjfél. Gyaníthatóan nem ez lesz a vége, miután a lezárást azzal indokolják, hogy a területen „védett személyek tartózkodásával és közlekedésével kell számolni”.

Két éve strázsálja Orbán villáját a TEK

Míg él a „személy- és létesítménybiztonsági intézkedés”, addig az érintett útvonalat, közterületet bármikor lezárhatják, ha arra szükség van, vagy a forgalmat korlátozhatják. Sőt, azt is megtilthatják, hogy az érintett területre valaki belépjen vagy onnan távozzon.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
" Sőt, azt is megtilthatják, hogy az érintett területre valaki belépjen vagy onnan távozzon" HÁT AKKOR A VIKTOR SZOPKINT ne engedjék hogy távozzon!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Van aminek nem akadály)))))))))
Desischado
Persze, hogy őrízteti magát, a nyomorult, mert fél a népharagtól! A "bátor hős"! Pfujj!
szaboria1
@human: Mert Orbán jobban fél mint Gyurcsány Ő még futni is elmert menni. De Viktor amikor már nem volt me. 2002-től is védette magát a Hajdúval. Már akkor kérdéses volt miből fizetik de a válasz az volt a Fidesz védeti.
papa.49
Általában azok a vezetők félnek a saját népüktől akik diktátorok, mert ugye mindig akad aki elégedetlen, akinek a hatalom a lábára lépett, és ha nem olyan mint a É.K. diktatúra fosik hogy valahol még leszedik!!! A mi ,,hős harcosunk,, is pont ez a kategória, fosik ezerrel, ezért nem mer csak simán a nép közzé menni...
csetere
@nyanya001: Fél a szeretet rohamoktól. Így tartja távol a rajongóit.
Jozefina
Csak aki fél és reszket az ő népétől azt kell őrizni!!! Ezek általában zsarnok, diktátorok, a nemzeti vagyon lenyúlói!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.