Magyarország a lehetőségek hazája, itt évekig el lehet lopni az emberre bízott milliárdokat, csak úgy kell csinálni, mintha minden rendben volna. Az ellenőrzéssel felruházott MNB úgysem veszi észre, ha fontos emberről van szó, fel sem tételezi róla a csalást. Jól kell öltözni, meg kell válogatni a barátokat, akiket a lopott pénzből támogatni lehet és megfelelő VIP páholyba kell bekéredzkedni. Aki ezt teszi, szépen gazdagodhat, értéktelen kötvényeket adhat ki, külföldre menekítheti a pénzecskéjét, aztán ha mégis lebukik, néhány év múlva előveheti és élhet tovább boldogan. Az a baj, hogy ezekről a "sikeres" lopásokról, csalásokról úton-útfélen beszélnek, erről szólnak a bulvár cikkei, sőt, a kocsmában két kevert között is megbeszélik a történteket. Nem kell aztán csodálkozni, ha megesik, hogy valaki kedvet kap valami ilyesmihez. A minap az egyik Heves megyei kis faluban Fülig Jimmy leszármazottja próbálkozott. Levelet dobott be az egyik kapun, ezzel a szöveggel: "A telefonba...

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
DE a gazdaság dübörög..."...ORBÁN KÜZD,MINT..."állat ..."A JÉGEN..." Ü már csakkk tudja.
A lajost lecserélte-tiborcra,mészárosra,garancsira-aztán kit nem érdekel???Senkit nem akik szabadon híznak az árnyékában a mocs...c...nak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.