„Jól szituált, stabil egzisztenciájú, könnyen zemberesíthető, fehér családok – főleg rendes, vidéki magyarok – jelentkezését várja a „kormány”, közpénzből nyújtandó nagy összegű (a szociális juttatások leépítéséből is származó) ajándékért!”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Másra számított a közönség, hát a mutatvány bejött, mi a nagy többség ,,szopunk mint a torkosborz,,))))))))))))
F_Viktor
@papa.49: Nagy carban kell lennie a fityesznek, hogy a Zembereknek is juttasson valami keveset... Míg maga mögött tudja az 1,5 millió birkáját, míg az ellenzék mögé nem állnak be a Zemberek, addig csak elvenni fog.
coni
Akinek van már 3 gyereke hasznos lehet ez a csomag, de aki csak beígéri, jóllehet nincs meg a 3 gyerek felneveléséhez szükséges egzisztenciája, az hatalmasat fog bukni (Tíz év múlva 30Milliót fizethet vissza 10Millióért). 10 év múlva ugyanannyi lakáselárverezés lesz mint most, vagy több mivel sokan a régi hiteleket se tudják visszafiztni.
Azok fognak nyerni akik már bevásároltak telkekből és már kész lakópark projektekkel rendelkeznek és persze olcsó hitellel. Szóval a közvetlen csókosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.