A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem védte meg a magyarok érdekeit a csütörtöki, David Cameron brit kormányfővel folytatott tárgyalásokon.

Niedermüller Péter, az ellenzéki párt alelnöke azt közölte az MTI-vel, hogy Orbán Viktor annak ellenére értett egyet David Cameronnal az unió egységének gyengítésében, hogy az végül nem csak a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok jogainak csorbításához, hanem Magyarország EU-n belüli pozíciójának további gyengüléséhez is vezethet.

"A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja azt a brit javaslatcsomagot, amely korlátozná a magyarok európai jogait. A DK szerint Orbán Viktor ma is az Európa-ellenességet támogatta a határon innen és túl dolgozó magyarok érdekeivel szemben" – hangsúlyozta az ellenzéki politikus.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
A csuti Vadbarom épp most véglegesíti az eddig elvándoroltak örökre kint maradását! Csak mert a jelenlegi politikai érdeke úgy kívánja! Magyarok! Ha nem zavarjátok el ezt a férget hamar, maholnap Magyarország ott fog tartani, ahol Románia 30 évvel ezelőtt!
human
@Butautáló: 2020-ra csökkenni fognak az EU támogatások. Ha fidesz lesz hatalmon kíváncsi leszek, hogy lesz-e még 800 milliós osztaléka Orbán haverjának.
Butautáló
@human: Lesz! A megmaradt magyarok adójából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.