Garancsi Istvánt, a Videoton tulajdonosát az MLSZ-ben kritizálják, de most visszaszólt. Az is a baja, hogy szerinte túl nagy stadion épül Székesfehérváron. Érzékeny ember a Videoton labdarúgó klub tulajdonosa. Garancsi most a Magyar Labdarúgó Szövetségre pöccent be. Garancsit a Trend FM reggeli műsorában kérdezték az ősszel közönségkedvenccé lett magyar focistáról, Kleinheisler Lászlóról, akit nyáron száműztek a Videoton első csapatától. "Amióta behívták a válogatottba és Norvégiában gólt szerzett, nap mint nap kapom a kritikákat az MLSZ elnökségében is, miért nem játszik nálunk. Utólag könnyű ezt felhozni, de erre csak azt tudom mondani, tessék venni egy focicsapatot, megteremteni az anyagi lehetőségeket, és akkor mindenki úgy dönt, ahogy jónak látja. " Természetesen a Videoton is kap új stadiont, 9 milliárdért. De ezzel is van gond. Nem fogják elhinni: Garancsi szerint túl nagy lesz a stadion a 13-14 ezer ülőhellyel. "Nem lesz ideális, én kisebb stadiont építettem volna. Az elmúlt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na igen! Valóban kicsi kellene, olyan, mint egy gombfoci pálya, A közönség hangorkánja meg magnóról mehetne.Istenem Garancsi! Hogy te milyen lökött vagy! Netán elene mégy a vezíred akaratjának???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.