Garancsi István, Orbán Viktor "kötélbarátja" vette meg a Kopaszi-gátat és környékét. Az üzletember azt ígéri: az emberek továbbra is szabadon használhatják a területet. Tehát a Kopaszi-gát jelenleg is működő része, ahol éttermek, szórakozóhelyek vannak, sportolni lehet, a továbbiakban is közterület lesz.

Garancsi a Trend FM-nek nyilatkozva azt is állította: nem az új lakástámogatási rendszerhez fogja igazítani a beruházást, hanem a piaci igényekhez. Az öböl másik oldalán lévő, 10 éve fejlesztésre váró területen akarnak  irodákat-, illetve lakóingatlanokat létesíteni.  

Az üzletember felidézte: a Market-csoport egy portugál vállalatcsoporttól vásárolta meg a területet, ahol eredetileg a portugálok is hasonló fejlesztéseket terveztek, de tíz éven át semmi sem történt. Azt is megerősítette, hogy az Exim Banktól vettek fel hitelt, mert az állami bank adta a legjobb ajánlatot, beleértve az ütemezést is. Ennek összege 52 millió euró, vagyis mintegy 16,5 milliárd forint. Ám így is pénzügyi befektetőket akarnak bevonni ahhoz, hogy a projekt megvalósuljon. Garancsi elismerte, a Market korábban nem épített még lakásokat, de nem tud egy lábon állni, ezért egy szakértő gárdával megerősítve belefogtak ebbe a piaci szegmensbe is.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Garancsi István, Orbán Viktor "kötélbarátja" azt ígéri: továbbiakban is közterület lesz.

Tessék mondani: Ő a hülye vagy minket néz annak?
Puszta szívjóságból és önkéntes adakozásból veszi meg a területet. Csak azért, hogy a köz jól járjon. Lehet továbbra is sportolni, szórakozni, mi?
Mert ugye, ennek a vásárlásnak semmi köze ahhoz, hogy erre a területre olimpiát lázálmodik a Fidesz-vezető és vállalkozó haverjai és a kisajátítás után nagyságrenddel többet lehet majd kérni és kapni érte. Némi kis haszon, abszolút semmi munkával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Én meg nem merem elárulni,miképp lehetne igaznak lenni? - nem.
justhpeter
@namihami: @Lepényleső: Az egyetlen verzió az, hogy bennünket itt hülyének néznek mindketten.
kukac50
Azt tervezi amiért másokat meghurcoltatott Orbán! Ha azok teljesítették volna nem lehetne magánkézbe.
bakegya
Ez alá is az ördög hordja a trágyát-annyira bűzlik amit mond!-magyarul hazudik mert van kinek és van miért!!!
tobikamama
Ó szegény ez a szocik idejében elvétve de ha meg is történt ezek meg éjjel nappal sőt egész nap,szét húzzák Magyarországot hajrá Magyarország hajrá Magyarok szép világ elé nézünk.Mire ezeket eltávolítjuk akkor már Magyarország Szíria helyén fog elhelyezkedni meddig kell ezt engedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.