A díjat Helen Mirren adta át, ő is kiemelte, hogy ez az első alkalom, hogy Magyarország nyert ebben a kategóriában. A holokauszt nem egy absztrakt dolog, emelte ki a rendező köszönőbeszédében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@verőce21: Kár volt a zárójeles mondatodat odabiggyeszteni, bbár rajtad nem csodálkozik senki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@verőce21: Kár volt a zárójeles mondatodat odabiggyeszteni, bbár rajtad nem csodálkozik senki
eugen4402
@silber13: Tényleg jó érzés, hogy végre van már magyar Golden Globe-díj, és az alkotók minden dicséretet megérdemelnek.(Bocs, nem tudom kihagyni a ziccert: végre egy magyar siker az USA-ban, amihez nem kellett lobbista.)
silber13
@eugen4402: Azt hiszem finoman fogalmaztam @verőce21 kommentjére. Mi fene köze van eg - Verőce21 szerint - erős kormánynak ehhez a filmhez?
eugen4402
@silber13: Lehet, hogy tévedek, de mintha egy kis iróniát éreznék ott a zárójelek között(!) Sőt, ha jól belegondolsz, erős magyar kormány nélkül már az élet is kihalt volna a Föld nevű bolygón. Ehhez képest egy Golden Globe csak bakfitty...! :-)))
JAJMÁR
Gratulálok a készítőknek! Megérdemelt a rangos díj :)

A legnagyobb hozadéka pedig az lenne ennek a filmnek, ha az emberi -és népi- sorstragédiákat, ahol az emberből már csak egy érzéketlen lény marad, minden eszközzel elkerülni igyekeznénk most, és mindig.
verőce21
@silber13: (05:46) Kiereszthetnéd az eszedet, hogy megértsd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.