Kudarccal végződött a főpolgármester próbálkozása, hogy Orbán Viktornál járja ki a BKV hiányzó állami támogatását. A miniszterelnök azt mondta neki, számára "a főváros irodalmi kérdés", ha rajta múlna, egy fillér EU-s forrást sem biztosítana a fővárosnak - értesült kormányzati forrásokból a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán egy jellemtelen, gerinctelen alak !
Amikor a haveri köröknek,, a vejének osztogatta az uniós pénzeket akkor
nem volt ennyire érzékeny !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@szaboria1: Ez igaz, de nem volt ez mindig így, csak mióta minden Budapesten koncentrálódik.
Az is igaz, hogy a legtöbb adózó pesten van, ugyanakkor bőven fel is élik az általuk befizetett összegeket.
Eriksson
@nyanya001: Melyik butaságra gondolsz?
nyanya001
@Eriksson: Ezt nem te írtad ?
"Az az igazság, hogy Budapest mióta világ a világ, a vidék rovására nőtte ki magát vízfejjé. A budapestiek mindig is kikövetelték maguknak a fejlesztéseket, a vélt jogokat, jottányit sem törődve azzal, hogy a vidék él-e, hal-e. "
Eriksson
@nyanya001: De én írtam. Azért kérdeztem, hogy melyik butaságra gondolsz, mert itt több dolgot is állítottam.
nyanya001
@Eriksson: A budapestiek naponta 18 milliárd forintot fizetnek be a költségvetésnek, a kormány által a Fővárosnak utalt 18 milliárd tehát egyetlen nap Budapesten befizetett adóját jelenti. Az nem “irodalmi kérdés”, hogy 364 napon a kormány él a Fővárosból. Ha a budapestiek nem fognak bejutni a munkahelyeikre, mert finanszírozhatatlanná válik a BKV, akkor a naponta kieső milliárdok költségvetési gondokat okoznak majd a kormánynak
Eriksson
@nyanya001: Igazad van, de Budapestnek bőven van más kiadása a BKV-n kívül is. Sok más helyen is szorít a cipő, ezért kellene ésszerűen csoportosítani a költségvetést, nem egy-egy részterület kiemelni. Jól teszi Tarlós, hogy többet szeretne kicsikarni az államtól, de az sem volna utolsó dolog tőle, hogyha a kerületekkel egyeztetne a költséghatékonyabb működés érdekében.
A vidékről meg csak annyit, hogy az ott élő és dolgozó emberek közel sincsenek úgy kikényeztetve még közösségi közlekedés terén sem, nemhogy más dolgokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.