Európában jelentős a sertéstúltermelés, a felesleg Magyarországra is begyűrűzik és lenyomja az árakat. Hiába a csodafegyverként tálalt áfacsökkentés, ha a rosszul célzott támogatások miatt a termelők a csőd szélén egyensúlyoznak és válságban az egész húsipar. Fazekas Sándor disznónemzetet csinálna a magyarból, egyelőre kevés sikerrel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát a parlamentben és a környékén lődörhógő gyesznókra nekem sem lenne gusztusom,az biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
De azért a Mészárosnak a túltermelés mellé mégis kellett egy sertés telepet csinálni. Azok akik meg kisebb volumenben tenyésztettek azok fognak akkor megint csődbe menni.
enslaved
@silber13: Általában te szoktad nekem mondani, hogy nem éppen jó stílusban írok, most viszont én mondom neked: A cikk nem erről szól.
enslaved
@szaboria1: A kis hal mindig eltűnik előbb vagy utóbb, mert a nagy megeszi. A multik is így tettek tönkre kisvállalkozókat, mert a mindent egy helyen és olcsóbban sokkal kedvezőbb. A másik meg az, hogy a kisboltosok többsége pl. a Penny - nél vásárol és akarja eladni drágábban a termékeket. Na most ki az a hülye, aki ott fogja megvenni?
nemkati
@silber13: "a Vidékfejlesztési Program a szereplők túlnyomó részét diszkriminálja, keveseknek jut támogatás és még azokat sem fizetik ki rendesen, akiknek járna."
Na, valóban túl sok a disznó, és nem csak a Parlamentben, hanem a Miniszterelnökségben is, ahonnan a Vidékfejlesztési Program tartozik. :D
nemkati
ahonnan a Vidékfejlesztési Program tartozik = SZÁRMAZIK
nemjoezigy
Na megint bebizonyították a hozzá nem értésüket a fideSS-kdnp kormány! Persze a másét adni sose jelentett problémát nekik!
Emlékezzünk, csak arra, amiről tudunk a csányi, meg a mészáros disznófarmjának a vissza nem térítendő több milliárd Ft-os támogatására!
Miért nincs anyagi felelősségük a döntéshozóknak?
Miért adnak milliárdosnak vissza nem térítendő támogatást?
Miért nem adnak a rászorulóknak? Megoldódna a lakhatás, megszűnne az éhezés, a (megélhetési) bűnözés, fellendülne a kereslet, munkahelyek teremtődnének,...
Adó formájában vissza is jutna pénz költségvetésbe!
De mondhatni ezeknek, mint a vaknak, hogy virrad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.