Egészen döbbenetes állításokat tett az egészségügy szétveréséről egy korábban élvonalbeli fideszes politikus. Részletek alább. Évek óta figyeli az ország értetlenkedve az Orbán-kormány pénzköltési prioritásait: stadion lassan minden kisvárosba, MOL-részvények, milliárdos tanácsadói szerződések, luxusingatlanok és festmények az MNB-nek, közmédiának csúfolt fideszes hazugsággyár 80 milliárdért, felcsúti Disneyland, 50 milliárdos támogatás a vajdasági Fidesz-barát pártnak, és a sor holnap délelőttig folytatható. Jelentősen csökkenthetők tehát az egészségügyi kiadások, ha úgymond nem engedik az embereket túl sokáig élni. Ezért vannak a több hónapos, olykor több éves várólisták. Szintén gigantikus spórolást jelent a nyugdíjkasszának, ha a magyarok hamarabb meghalnak, mint ahogy az orvostudomány jelen állása szerint élhetnének. Bár a magánnyugdíj-vagyont már a második Orbán-kormány idején lenyúlták, a 3000 milliárd forint azóta elpárolgott.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ezt eddig is tudtuk a fideSSkdnp kormány tevékenysége miatt!
De így "tudományosan" levezetve, egy fideSSestől, hogy "a kormány mélyreható számításokat készíttetett,...", hogy halasszuk meg a polgárokat 60 éves kor felett a lehető leggyorsabban (no nem mindegyiket, a VIP-re jogosultakat azokat ne)
És mi ezt hagyjuk, hagyjuk, hogy stadionokat építsenek, hogy egy-egy havi fizetésük többszöröse legyen az átlag polgár (2-több)éves fizetésének!
Vérlázító! Mi ez ha nem a Nép elárulása, a helyzetükkel való visszaélés!
Erre miért nem lehet valami büntető jogi kategóriát ráhúzni?
Erőfölénnyel való visszaélés, ígéret be nem tartása, eskü szegés, stb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@szaboria1:"Épp most mondta a szomszédom két olyan halottja van a városunknak akiket kivettek a rokkant nyugdíjból és rehabosok lettek. Az egyik 52 éves a másik 59."
217 milliárdot spóroltak meg az 2011 CXCI törvénnyel..2011-2015 között
Papíron a Fidesz meggyógyította a rokkantakat.
Kutyuska
Van, aki szerint összeesküvés elmélet, nem tudatos népirtás. Azt nem értem, hogy mi lehet az oka, hogy volt fideszes is azt állítja, hogy tudatosan irtják a népet továbbá akkor valaki adjon már ésszerű, meggyőző magyarázatot arra, ami az egészségügy körül folyik.
Amputált végtagú embereket, agydaganatos, fél vak embereket visszaminősítenek munkaképesnek, elveszik a járandóságukat. Erre mi a magyarázat?
eszegfu
Elgondolkodtató...Az szinte világosan látszik, hogy az ellenzék nem "méltó" ellenfele a kormánypártnak, tehát valamikor is csak belülről kezdődhet meg a "szétesés". Ennek egyik cseppje lehetne ez a fideszes ember... de igy név nélkül semmit sem ér... akár ez csupán az ő viziója. Miért nem mer kiállni?! Fél?! Esetleg ő is óvja a "megszerzett" vagyonát, családját?! Számomra szomoru, hogy a Fideszben "csalódott" ember sem meri felvállalni nyiltan a kritikáját.:((
Hellcat
Lehet tapsikolni fidesznyikek...mást nem tudok erre mondani...vérlázító. A hithű agymosott fideszes pártkatona nyugdíjazása után 1 nappal meghal az ország érdekében.
Butautáló
@Horizont: Én ezt inkább úgy látom, hogy az EÜ szétesése az okozat. Az ok a saját zsebek megtömése. Az EÜ-nek járni jár a pénz, csak nem jut! :))
eszegfu
@Horizont: Tulajdonképpen én is hasonlókon gondolkodtam... Bizonyiték?! Ez szerintem a nyomozóhatóság dolga, ha én alapus gyanuval valakit feljelentek...Egyrészt a törvényeknek (ami már eleve "necces", mert szinte személyre, vagy rétegre szabott!) -- ahogy Te is irod -- megfelelően van "lepapirozva" minden... ejtik a vádakat legtöbbször. Egy valamit ténylegesen elértek, méghozzá a legmagasabb fokon: félelemben tartanak mindenkit! Na de erre "alapozni" egy egész országot, közben "harsogni" a hihetetlen nagy teljesitményt?! Csak reménykedni tudok én is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.