Jaj annak az országnak, amelyben Kósa Lajos - az összes többi mellett - hirtelen elkezdi megszakérteni az oktatást is. Pedig egészen konkrétan így történt Nyilván az is épp elég nagy bátorságot feltételez, hogy egy televízió éppen a nemzet kupakfelelősét, a hutik és tuszuk (vagy fordítva) elkötelezett kutatóját kérdezze a pedagógusok tiltakozása kapcsán, de mert őt kérdezte, beleállok a mondanivaló értelmezésébe. Lajos szerint a magyar oktatás általános teljesítménye nem azért szar, mert szar, hanem mert jó, csak a rosszul teljesítő szegregált cigányok lehúzzák az egész rendszert.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Kár volt Lajos az oktatás kudarcait emlegetni, mert ahogy megszakértetted, oda van írva a becses neved a szakvélemény mellé, és a gonoszok rögtön összekapcsolják a személyeddel az eredményeket!
Toby
Kósa kiérdemelt egy külön tv-csatornát, mondjuk legyen "Tréfás - chanal" ! Persze zártosztályon, zártláncú !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok