A Fidesz frakcióvezetője szerint nem lesz rossz, inkább jó éve lesz Magyarországnak 2016. Kósa Lajos szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában úgy fogalmazott, minden okunk megvan arra, hogy optimisták legyünk.

A politikus kiemelte: a kormány és a kormányzópárt kötelessége mindent megtenni, hogy jó éve legyen az országnak. A Fidesz képviselőjének közlése szerint Magyarország a térségben, és az Európai Unión belül is jól teljesít. Az EU Magyarországhoz hasonló sorsközösségű országai között pedig, Lengyelországtól Bulgáriáig, kifejezetten jól teljesít az ország – hangsúlyozta Kósa Lajos.

A frakcióvezető azt mondta: 2016 gazdasági szempontból fejlődést hoz, a növekedés az Európai Unió átlagához képest továbbra is jelentős lesz, és történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság. Kiemelte: 11 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó a foglakoztatási adat, jelenleg több mint 4 millió 200 ezren dolgoznak, és jelenleg is folyamatosan nő a munkaerőpiacon a munkaerő iránti igény – fejtette ki Kósa Lajos.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kósa Nostradamus Lajos Orbanisztán jövendőmondó udvaribolondja megmondja a frankót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Idefigyelj ,,huszárlófőalkatrész,, inkább ne jósolj mert arra még mindig rábasztunk, l. 2010. a forint bedöntés, úgyhogy inkább kussoljál))))))))))
zöldszem
Grósz Károly valamikor az 1980-as években:(Kósa Lajos 2016-ban)
- Elvtársak! Jövőre jobban fogunk élni, mint most!
Erre egy hang a hallgatóság soraiból:
- Maguk igen, de mi?
cs.n.
"Kiemelte: 11 évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó a foglakoztatási adat"
Előszeretettel hangoztatják ezt tegnap óta. Na de mi is volt 11 éve? Igen, az "elmútnyócév", meg a "szocialista kormányok". És akkor még nem voltak hadrendbe állítva közmunkások százezrei, hogy javítsák a statisztikát.
Ez azért vicces, mert miközben közleményben rugdossák a szocikat, ezzel tulajdonképpen azt mondják, hogy most sikerült csak utolérni az ő kormányuk alatti szintet. Némi paradoxon lépett fel a kommunikációban, Lajos úr. :)
silber13
@cs.n.: Mit is vársz ettől az igazi hülyétől? Ha még nem ismernéd ennek a féregnek az agymeneteit és hatalmas intelligenciáját:
www.youtube.com/watch?v=0Z_FDPotBbY
justhpeter
Lala jól megaszonta, oszt úgy legyen, értve vagyok !
Toby
Hogy ez a kósa miért maradt ki a szlveszteri kabaréból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.