Helyi politikai potentátok, tehetős agrárvállalkozók, Magyarországra települt és rég itt gazdálkodó nyugat-európaiak vették eddig a legtöbb földet az állami árveréseken. Az országos közéletből ismert figurák vigyáztak arra, hogy ne ők nyerjék a legtöbbet – derül ki megyénkénti összeállításunkból. Igaz, jön februárban az újabb árverési kör.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Felosztották egymás közt az országot a patkányok !
Következő lépés, hogy a patkányokat kell felosztani...szerves trágyának !
Lepényleső
Egy alapvető gondom van az földárverésekkel;állami földekről van szó,amit a kormány értékesít,tehát a másét adják el. Ezt valamikor úgy nevezték,orgazdaság,és
bizony keményen büntették. Mostanra csakúgy mint a ne lopj,ez is kikerült a bűnök
sorából,azaz a tíz parancsolat mára már csak kilenc?
Csizmás Kond
Állami földek...
A föld mindenkié, de legfőképp azé aki kisajátítsa. Az úgy nevezett állami föld azelőtt szintén földbirtokosé volt amit elvettek és mégazelőtt másé...most meg ezek nyerészkednek rajta. Ez mióta föld van így megy. Minden földtulajdon a rendszerrel változik...ez sem örök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.