A G. Fodor Gábor vezette ellen-444 magát is megdöbbentően alulmúlta, amikor Tóbiás József MSZP-elnök feleségét, Rába Tímeát "maszturbációs segédeszközként", minősíthetetlen stílusban emlegette egy bejegyzésben. 

A "cikknek" nem nevezhető mocskolódás a volt szépségkirálynő meztelen képeit is előtúrta, és szavazást indított arról, hogy az olvasók "kiverték-e" a nőre a '90-es években. De itt sem álltak meg: képet mutogattak a házaspár 13 éves kislányáról, megjegyezve, hogy ő valóban szép és remélik nem lép sem anyja, sem apja nyomdokaiba.

A vállalhatatlan poszton a Fidesz-alelnöke, Gulyás Gergely is kiakadt, aminek Facebook-oldalán adott hangot:

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Lakner Zoltán politológus is megszólalt az ügyről, szintén közösségi oldalán:

(Nagyon nehéz nem reklámot csinálni annak, amiről megvetéssel akarunk írni – s egyáltalán nem biztos, kell-e írni mindenről. Korábban sohasem bíráltam egykor nagyra becsült kollégákat, ez alól a szabály alól csak nemrég adtam magamnak egy kicsi felmentést. A 888.hu mai (tegnapi, holnapi) viszolyogtató produkciójával kapcsolatban azonban most kivételesen – őket idézve – mégiscsak azt mondanám: az alávalót lenézem. Egy barátom ma azt mondta, hogy ha ez az ára a pillanat uralásának, akkor bénabuzlilúzer lesz inkább. Ő amúgy egyik se. De inkább az lenne, inkább az vagyok, mint aljas.)

Az elkeseredett figyelemhajhászás egybecseng korábbi cikkünkkel, amelyben sorra vettük Habony Árpád lapjainak népszerűtlenségét, és hogy valójában ezek inkább "kifizetőhelynek" készülhetnek, mintsem valós médiaterméknek.

Frissítés: eddig sajnálatos módon elkerülte figyelmünket, hogy G. Fodor Gábor tegnap az ügy kapcsán rákontrázott az aljasságra és kifejtette nézeteit a "konzervatív újságírásról", íme:

Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy "hajrá, magyarok!"

Örömteli fejlemény, hogy a jobbos sajtó másik fele, a magyar nemzetes Gazda Albert, és a heti válaszos Borbás Barna is helyretették G. Fodorékat.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
G. Fodor nem csak testileg, de szellemileg is egy nyomorék torzszülött !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nem kell csodálkozni ezen a kotonszökevényen. De ezt nyilván nem a saját kútfőjéből csinálta, hanem utasítás alapján! Érdekes, most orbán nem kiabál, hogy gyalázat? Nincsenek szankciók? Persze, hogy nincsenek, mert ő áll az egész mocsok mögött!
Ez a g fodor egyébként ritka egy undorító véglény, annyi szent!
prime777
Majd valahogy úgy lesz,hogy a fideszes "nagykutyák" persze elhatárolódnak tőle.
Így majd még a fidesz fog kijönni ebből is jól.
Például Gulyás G. már ki is akadt.
Mondjuk ő nem egy nagy valaki a fideszben.
Viszont elég ránézni arra a hazug fejére és látni rajta milyen ember.
Mondjuk egy fokkal szebb mint G. Fodros.
TASzSz
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok. A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok - feleli a nő - Honnan tudta? A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban. A nő erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem politikus.
- Igen - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta? A nő azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk, de állítása szerint most már én tehetek róla!
GeoCravker
1. Rába Timea akkor is baromi jól nézett ki, és most is baromi jól néz ki. akár büszke is lehet a képekre.
2. G. Fodor minden sajtóetikai szabályt megszegett, amit meg lehet szegni. Valójában a portált simán fel lehetne függeszteni. De erre nyilván nincs akarat. Mert akkor már megtették volna.
3. Az előzőből következik: Orbán, Deutsch és a többiek tudtával és áldásával történt. A többi kamu, füst, köd.
4. Rába Timea képei után most szeretném látni azokat a képeket, amikor Orbán neje leveszi a szemüvegét, és látszik a családbarát férj keze nyoma.
5. Másokkal egyet értve: Tegyék publikussá Ráhel esküvő előtti képeit, és publikussá a svájci (ha a pletyiknek hinni lehet) abortuszút okát, okozóját. Amiért Tiborcz vadászkastély helytt közbeszerzéseket kap.
6. Mivel a 4. és 5. pont esélytelen. Maszírozz mag G. Fodor G-pontját Habony. A nyelvével. Végbélen át. A Kossuth téren
Yoda69
"Gulyás Gergely is kiakadt G. Fodorék ocsmány szennylapján"
A g.fodor fele kepzodmenyek a gulyasgergely felek krealmanya. Nem is ertem ezen miert akad ki. Van egy regi magyar kozmondas: "Aki szelet vet, az vihart arat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.