A G. Fodor Gábor vezette ellen-444 magát is megdöbbentően alulmúlta, amikor Tóbiás József MSZP-elnök feleségét, Rába Tímeát "maszturbációs segédeszközként", minősíthetetlen stílusban emlegette egy bejegyzésben. 

A "cikknek" nem nevezhető mocskolódás a volt szépségkirálynő meztelen képeit is előtúrta, és szavazást indított arról, hogy az olvasók "kiverték-e" a nőre a '90-es években. De itt sem álltak meg: képet mutogattak a házaspár 13 éves kislányáról, megjegyezve, hogy ő valóban szép és remélik nem lép sem anyja, sem apja nyomdokaiba.

A vállalhatatlan poszton a Fidesz-alelnöke, Gulyás Gergely is kiakadt, aminek Facebook-oldalán adott hangot:

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Lakner Zoltán politológus is megszólalt az ügyről, szintén közösségi oldalán:

(Nagyon nehéz nem reklámot csinálni annak, amiről megvetéssel akarunk írni – s egyáltalán nem biztos, kell-e írni mindenről. Korábban sohasem bíráltam egykor nagyra becsült kollégákat, ez alól a szabály alól csak nemrég adtam magamnak egy kicsi felmentést. A 888.hu mai (tegnapi, holnapi) viszolyogtató produkciójával kapcsolatban azonban most kivételesen – őket idézve – mégiscsak azt mondanám: az alávalót lenézem. Egy barátom ma azt mondta, hogy ha ez az ára a pillanat uralásának, akkor bénabuzlilúzer lesz inkább. Ő amúgy egyik se. De inkább az lenne, inkább az vagyok, mint aljas.)

Az elkeseredett figyelemhajhászás egybecseng korábbi cikkünkkel, amelyben sorra vettük Habony Árpád lapjainak népszerűtlenségét, és hogy valójában ezek inkább "kifizetőhelynek" készülhetnek, mintsem valós médiaterméknek.

Frissítés: eddig sajnálatos módon elkerülte figyelmünket, hogy G. Fodor Gábor tegnap az ügy kapcsán rákontrázott az aljasságra és kifejtette nézeteit a "konzervatív újságírásról", íme:

Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy "hajrá, magyarok!"

Örömteli fejlemény, hogy a jobbos sajtó másik fele, a magyar nemzetes Gazda Albert, és a heti válaszos Borbás Barna is helyretették G. Fodorékat.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
G. Fodor nem csak testileg, de szellemileg is egy nyomorék torzszülött !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
és azt tudtátok, hogy 2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 ?
lampa laz
Nem véletlen hívják a gnómokat gonsztörpéknek. Undorító egy féreg.
Aki Én
Így viccelődik gnóm és csapata, akik csak újságban láthatnak meztelen nőt. Egészségükre!
coni
Fodor bayeri magasságokba emelkedett, gusztustalanságban döntetlen. Ez a stílus a kisebbségi komplexusban szenvedő férfiakra jellemző, akiknek csak az újság marad.
nezelodo
Nemcsoda, ennek a Fodornak két g-je van. Meddig tudja még fokozni a gyorsulást, a seggnyalásban?
karma1
@pbalage: Mi van , Dragam, az informatikus kaveszunetet tart? Nem gondoltam ra, de jo, hogy leirtad... :o))))
dr. prédikátor
Gé mint/ geci fodor/ neked csak egyet tudok ajánlani!!! KÖSD FEL MAGAD!!!
pbalage
@karma1: egyébként a 666 az pontosan 2/3 része a 888-nak. Talán ez is egy fontos információ lehet ezzel a dologgal kapcsolatban.
lópicigáspár
Az a helyzet, hogy most hallottam először erről az oldalról. De, hogy mekkora szar ez!!! Atya világ!!
nyanya001
G. Fodor nem csak testileg, de szellemileg is egy nyomorék torzszülött !
karma1
@pbalage: Hat ezert imadlak...:o)) Pontos vagy, mint az oramu...:o))) Azert a 2/3-nal egy kicsit elszontyolodtam...:o((((
nemkati
@pbalage: A 666 nem inkább a 999-nek a 2/3-a? :D
karma1
@lópicigáspár: Ne sajnald, egy csoppet sem vesztettel ezzel semmit sem...:o))) Nem olyan tul regota muxik, ugy gondolta, hogy majd melto ellenfele lesz a 444-nek... AMig a 444 rendesen tenyfeltaro, oknyomozo, nagyon jo kis oldal, o csak olyan szinvonalat tud hozni, ami a sajat agyaban van...(Az meg nem sok )
karma1
@nemkati: A 444 viszont a 666-nak... Ragozhatjuk reggelig, hihi...:o)))
Hellcat
Csak a szokásoss jobboldali ocsmány média...az a kemény hogy már a sajátjaik is elhatárolódnak tőle.
nemkati
@Hellcat: Számomra érthetetlen, hogy amikor a másik oldalról érkezik valami rondaság (ehhez fogható ocsmányságra azért nem emlékszem), és gőzerővel felháborodnak a balliberálisok stílusán, akkor nem érzik, hogy még alájuk is süllyednek? Mondjuk ezen a sunyi, gátlástalan géfodoron nem csodálkozom, a legmocsokabbak közé tartozik. Azt nem tudom, a cikket ő írta-e, de mint főszerkesztő, át kellett fusson a kezén, és csurgó nyállal hozzájárult. Vagy ő írta, és akkor az, amit gondolok róla. De az olyan csúnya, hogy nem írom le. :D
Hellcat
@nemkati: Ez szerintem sok fidesz fannál is kiverte a biztosítékot, ami nagyon helyes...Én mondjuk nem lepődök meg...a jobboldali média az ilyen...gusztustalan rágalmazó ganészóró média volt eddig is..ezután is az lesz...
eugen4402
Mániákus módon igyekszem a legbűzösebb trutyiban is valami vigasztalót találni. Némelyik reagálásban mintha valami remény-félét látnék felvillanni, mintha közeledne az a nap, amikor kiderül, hogy a határ nem jobb- és bal oldal között, hanem EMBEREK és nememberek között húzódik...
volvós
A G.fodor nyomorék gnóm soha nem volt egy gerinces, jellemes
vagy becsületes torzszülött ( itt nem csak a külsöre, hanem a belsöre is gondolok )
Most ezzel az írással reméljük kivivta Viktor azonnali kilövési parancsát ...
Egy mocskos kis szivárványos cserépedény !!
volvós
@eugen4402: 10:40

...vagy az EMBEREK és gazEMBEREK között ???
nemkati
@eugen4402: Ahogy tévedtek, akik a baloldalon csak ördögöket láttak, úgy a másik oldalon is léteznek épelméjű, gondolkodó és kulturált lények. Csak utóbbiakat egyelőre elkábítja az igazodási vágy és a beléjük ültetett gyűlölet. De majd elmúlik az is egyszer.
eugen4402
@volvós: Köszönöm, hogy javítottál... A G.F.G.-féléket igazából nem is tudom, hova kellene sorolni. Embernek semmi esetre, az állatokat jobban szeretem annál, hogy leállatozzam. Javaslom, nevezzük "új faj"-nak...
eugen4402
@nemkati: Nagy örömet szereztél: pontosan erre gondoltam, (már jó régen).
Azzal doppingolom magam, hogy minden nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy a választópolgárok döntő többsége eljusson erre a felismerésre...
Macskaszem
Rohadt kis genetikai hulladék. Nincs ennek senkije, aki rászólna, hogy egy okádék?
Dr plágium
Egyetlen hibája van ennek a féregnek, hogy élve született...
alterego56
Remélem kitekerik a nyakadat ezért az ocsmányságért te szellemi nyomorék.
nemjoezigy
Eddig semmire valónak tartottam ezt a Gulyás Gergelyt (a nevét is csupa kisbetűvel írtam eddig a megvetésem jelzésére)? most nőt a szememben. Úgy látszik neki is van, ami kiveri a biztosítékot.

A legfőbb szintekről nem jön az elhatárolódás, az elítélés! (orbán, áder)
És ez nagy baj, nagyon nagy baj! Azt sugallja, hogy ez a kormány segédletével, ösztönzésével történik!

((a közösséghez, a köznéphez, a 7-8 millióhoz a viszonya még megmaradt gg-nek))
nemkati
@eugen4402: Nehéz lesz. Az elutasítás, a gyűlölet már nagyon beleivódott az emberekbe. Hova lett már az a szándék, hogy be kellene temetni az árkokat?! Pedig nincs mese, mindenkinek magának kell rájönnie, más nem segíthet, hogy ez nem vezet sehova. Azazhogy dehogynem vezet, ide, ahol most vagyunk, és ahonnan nem könnyű visszafordulni. Pl én is tudom ezt, mégse tudok mindig uralkodni magamon, amikor hasonló aljasságokkal találkozom.
nemkati
@nemjoezigy: Ugye, épp most mondtam, hogy még a jobboldal is nyomokban emberséget tartalmazhat. :))
Hogy a többi miért nem háborodik fel, az magáért beszél.
eugen4402
@nemkati: Kár hogy visszarángattál a Földre... Olyan jó volt egy kicsit álmodozni, hogy ha Gulyás G. felemeli a szavát a Főnök kedvenc hírmagyarázója ellen, hogy talán mégsem veszett ki az emberség utolsó szikrája a kormányzati szekértábor tisztikarában... Az a baj, hogy én telhetetlen vagyok. Most azt szeretném, ha az Államelnök, a kormányfő, vagy az újságírók atyamestere is legalább egy mondatban kimondaná: "Ez már nem fér bele!!!" Nem muszáj mindenkinek egyetemen tanítani, és nem muszáj főszerkesztőként mérgezni a közéletet sem. Vagy mondják ki, hogy ebben az országban csak a Feketeruhás Nővért lehet megbüntetni. ?.(((
Toby
Ez a szarházi, egy szellemi rövidnadrág, ha mellé ütnék, már a levegő is megkékülne !
Pálinkafőző Rézüst
Hol vagy hernyó? Meg rabfarkas? Magyarázzátok meg,miért vagytok pszichésen ennyire retardáltak mindnyájan?
Pálinkafőző Rézüst
@Toby: ha már fárasztod magad vele, akkor ne mellé...:))
justhpeter
Az Ákos ügyében felháborodott kormányzati nagyságokat kérdezem, nem kellene-e minden szerződést felbontani a G Fodor Gábor féle jobboldali "értelmiséggel" ? Most nincs kényes ízlés ? Vagy GFG már nem a "mi kutyánk" ? Ki meri itt a jövőben kettős mércéről beszélni ?
mariaberta
@nyanya001: De hiszen ez köztudott, ott a G -amely betű Simicska óta közismert- nem tud mást adni, csak ami a lényege egy GGGGGG.
Fradigege
Ennek a nyamvadéknak kicsi a pöcse és ezt a fogyatékosságát úgy vezeti le, hogy befingik a női öltözőbe, mert más erénye nincsen.
human
@Fradigege: Tényleg olyan mintha feladta volna, hogy valaha nője legyen. Ákosnak legalább volt annyi esze, hogy előbb megszerezte az asszonyt, majd utána elkezdte alázni.
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: 15.14-re: Jeeee, most, hogy emlegeted, csak most tunik fol, hogy wolfika teljesen eltunt! Nem mintha hianyozna, de megis...
Ja, ilyenkor, amikor az ellenzek 13 eves gyereket tamadjak be, akkor az normalis... Probalnak ugyanezt megtenni a sajatlabu recsolkevel...Mingyart kana' egy akkora DNS vizsgalatot, hogy attu' ko'du'na'...:o(((
Lepényleső
G. Fodor olyan,mint minden ember,bár a többieken látszik az elmúlt pár ezer év.
human
Balog Zoltának volt egy érdekes kifejezése arra, ami a közoktatás centralizációjáról szólt. "Kicsit túltoltuk a biciklit." Hát G. Fodor is kicsit túl tolta.
cs.n.
"magyar nemzetes Gazda Albert"
Ő nemrég még cinkes volt Szilyvel, aki most 444-es. Eléggé kettéágaztak az útjaik. :)
John J. Dunbar
Nagy átverés az egész, süt róla a fidesz-firfang. Megtehetik, a magyarok két pofára megkajálnak mindent. Orbán-Deutsch, kipróbált páros, nem az első cselük, kisujjukból átvernek mindenkit...
.
Ki az aktuális "ügy" - egy eleve rikítóan felháborítóra kreált cikk - gócpontja?
Mi történt vele nem is oly rég?
.
Fodor G. Gábor kegyvesztett lett a nem is oly régi, tavalyi "polgáros termék" elszólása óta. Eleinte kérdéses lehetett, "élve hagyják", vagy eltüntetik.
Végül a vezér döntött, maradhatott, de "büntivel" - lejjebb csúszott a hierarchiában, egy szennymagazin élére (tehát kvázi vécésnéni posztba) - Habony Árpád felügyeletével.
.
Miért is jelenthetett ez lecsúszást. Szerintem minden értelmes ember számára egyértelmű. A lényeg, Fodor polgártárs innentől egyszerű eszközzé degradált - melyet most használtak.
.
Ti még hisztek a véletlenben, oh, "bölcs" polgárok!?
.
Vajon miért most, miért pont így, és miért pont Tóbiást?
.
Mi a legégetőbb baja Kedves Vezetőnknek? Mi híja a "nagy tervének"?
.
Pár szavazat! Igen, ahhoz!
Nincs meg a kétharmad, paraszthajszál híján - de hiányzik a "terrorhelyzetes-"előkirályságos" alkotmánymódosításhoz!
Kellenek a voksok.
.
Tóbiás miket nyilatkozott az elmúlt időszakban (egy a Fidesszel hagyományosan kokettáló párt élén - gondoljunk Molnár szkinhed Zsótira)? Ellenezte Orbán mestertervét. Pedig csak néhány szavat kellene.
Hát beindult a gépezet!
Tóbi megkapta a lófejet az ágyába...
.
Tóbiást támadják -> mindenki felhördül -> nyilatkoznak a véleményformálók -> s megszólal dajcstompika is -> vajon mi várható?
.
Jaj, be érdekes! Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnösnek kikiáltott Fodor G. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító...
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: ... Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnösnek kikiáltott Fodor G. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító javaslat szavazásán csak megbotlik valaki, félrenéz, félrenyom -> nicsak, mégiscsak meglett a szükséges!
.
Mik vannak! Nohát!? Ki gondolta volna!?
.
EGYÉTEK A RIZSÁT!
.
... vagy inkább ... OLVASSATOK!
moly.hu/konyvek/bertolt-brecht-allitsatok-meg-arturo-uit
Knapp75
@John J. Dunbar: Nem hiszem, hogy illik minden cikkhez bemásolnod...
Knapp75
Gulyás Gergelytől nem kell elájulni, mindig van egy-két "jó arc", akivel tudatosan üzennek a valóban polgári értékeket valló fideszeseknek (mint mikor Rogán elhatárolódott a zsidózástól), így inkább azon lepődtem meg, hogy még a Magyar Idők is kiakadt Géfodoron.
karma1
@John J. Dunbar: Je, kozben megtanultal magyarul, vagy valtottal forditoprogramot?
Gyuri Géderről
A "kiveréssel" kapcsolatos kérdésre természetesen igennel válaszolok, de nem abba az értelmezésbe ahogy a kérdést fel lett téve..
Igen, szívesen kiverném ennek az aljadéknak mind a két szemét egy bézból ütővel.
De szívesen rávernék néhányat a főnökeire is.
Desischado
Nem kell csodálkozni ezen a kotonszökevényen. De ezt nyilván nem a saját kútfőjéből csinálta, hanem utasítás alapján! Érdekes, most orbán nem kiabál, hogy gyalázat? Nincsenek szankciók? Persze, hogy nincsenek, mert ő áll az egész mocsok mögött!
Ez a g fodor egyébként ritka egy undorító véglény, annyi szent!
prime777
Majd valahogy úgy lesz,hogy a fideszes "nagykutyák" persze elhatárolódnak tőle.
Így majd még a fidesz fog kijönni ebből is jól.
Például Gulyás G. már ki is akadt.
Mondjuk ő nem egy nagy valaki a fideszben.
Viszont elég ránézni arra a hazug fejére és látni rajta milyen ember.
Mondjuk egy fokkal szebb mint G. Fodros.
TASzSz
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok. A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok - feleli a nő - Honnan tudta? A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban. A nő erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem politikus.
- Igen - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta? A nő azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk, de állítása szerint most már én tehetek róla!
GeoCravker
1. Rába Timea akkor is baromi jól nézett ki, és most is baromi jól néz ki. akár büszke is lehet a képekre.
2. G. Fodor minden sajtóetikai szabályt megszegett, amit meg lehet szegni. Valójában a portált simán fel lehetne függeszteni. De erre nyilván nincs akarat. Mert akkor már megtették volna.
3. Az előzőből következik: Orbán, Deutsch és a többiek tudtával és áldásával történt. A többi kamu, füst, köd.
4. Rába Timea képei után most szeretném látni azokat a képeket, amikor Orbán neje leveszi a szemüvegét, és látszik a családbarát férj keze nyoma.
5. Másokkal egyet értve: Tegyék publikussá Ráhel esküvő előtti képeit, és publikussá a svájci (ha a pletyiknek hinni lehet) abortuszút okát, okozóját. Amiért Tiborcz vadászkastély helytt közbeszerzéseket kap.
6. Mivel a 4. és 5. pont esélytelen. Maszírozz mag G. Fodor G-pontját Habony. A nyelvével. Végbélen át. A Kossuth téren
Yoda69
"Gulyás Gergely is kiakadt G. Fodorék ocsmány szennylapján"
A g.fodor fele kepzodmenyek a gulyasgergely felek krealmanya. Nem is ertem ezen miert akad ki. Van egy regi magyar kozmondas: "Aki szelet vet, az vihart arat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.