G. Fodor Gáborék Tóbiás József feleségét mocskoló bejegyzése nagy indulatokat váltott ki: a Fidesz alelnöke, Gulyás Gergely elhatárolódott tőle, és több jobbos médium is helyretette a magát újságírónak képzelő politikai elemzőt. Most Szabó Tímea, a PM politikusa üzent "GFG"-nek Facebook-oldalán.

Íme:

G. FODOR GÁBOR, TE UTOLSÓ SENKIHÁZI, TAKARODJ A KÖZÉLETBŐL!

Nem fogom leírni az ócska szennyportálod nevét, de amit ott műveltél, azzal átléptél egy határt, ahonnan nincs visszaút.

Látom, nagy a verseny a nyugdíjasokat hasba rúgó Habony Árpáddal "az év legnagyobb férge" címért. Te most jól belehúztál.

Azzal tisztában vagy, ugye, hogy az egyetemen, ahol "oktatsz" figyelmeztetik a diákokat, hogy minden egyetemen kívüli tevékenységükkel javíthatják vagy éppen sárba tiporhatják az intézmény hírnevét? Szerinted te most épp melyiket teszed? Arra se vagy méltó, hogy a gumiszobádból kigyere, nemhogy a közéletben bármilyen módon részt vegyél.

Te tényleg nem vágod, hogy a politikai küzdelemnek is vannak szabályai és határai? Hogy nincs az a cél, aminek eléréséért mások emberi méltóságába, családi életébe így beletaposunk? Ez a kulturális jobboldal, amit képviselsz? (Apropó, hol vannak a tömeges jobboldali elhatárolódások? Egyet láttam, kevés.) De tudod, igazából ennek ráadásul semmi köze a jobb- meg baloldalisághoz. Amikor egy ellenzéki felületen Rogán Cecíliát lek*rvázták, én voltam az első, aki kikérte ezt magának. Mert lehet a korrupció, a rossz döntések, de még az urizálás miatt is kritizálni valakit, de nem így.

G. Fodor, remélem, a mai napod a sűrű bocsánatkérésekkel, az ótvar portálod megszüntetésével és a felmondásaiddal telik! Kezd az egyetemen.

Ja, és persze benne van a pakliban, hogy ezt az aljasságot azért csináltad, mert a kutya nem olvassa a termékedet, és ez remélem, ezután is így lesz. Én biztosan nem fogom megtenni neked ezt a szívességet, és másokat is arra buzdítok, hogy soha ne kattintson rá! Még a legnagyobb provokáció esetében sem.

G. Fodor, költözz Ibizára Habonnyal, princípium Ákossal meg a hasonló lepattant haverjaiddal együtt!

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem szabad elfelejteni, hogy a fodrok, bayerok, ákosok, zacherek, kövérek soha nem önállóan döntenek arról, hogy mit írnak vagy mondanak. Még ha az ellenzék el is hiszi, hogy ezek önálló döntések.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
@jancsik68: Szeretném előre bocsájtani nem vagyok vallásos, baloldali értékrendet vallok.
Csak annyiban szeretném finomítani a hittannal kapcsolatos megállapítást, hogy 1964. - ig nem ezt tanították. Akkor a hitre oktattak.
Rendszer váltás utáni hitoktatással kapcsolatba, már vannak kétségeim.
A papok bevitték a politikát a templomokba. Ennek lehet ez az eredménye.
Desischado
@John J. Dunbar: Jól látod, John, ijesztően jól, ettől félek én is. Biztos vagyok benne, - ismerve őket, - hogy ez a forgatókönyv! És egyetértünk abban is, hogy meg kell állítani őket minél hamarabb!
kutyahűség
Ki ez a tündérien légies, édes, bájos teremtés? Micsoda csín, okosság, kedvesség - nemdebár?
Megáll az eszem! :(
jancsik68
@Eriksson: Sajnos jártam!Sőt vallás történettel is foglalkoztam.Sokat olvastam a keresztények aljasságairól,
Eriksson
@jancsik68: Más vallások aljasságairól nem olvastál?
Talán nem kellene egyet sem kiemelni a sok közül, mert mindegyik tűzzel vassal irtotta a többit, mint hamis Istenhitet. A mai napig is.
Ha ismerős vagy a vallástörténelemben, akkor tudhatod.
egyvandor
Nincs olyan kifejezés ezekre az alakokra amit ne érezhetnének megtiszteltetésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.