Jellemzően a mindenkori minimálbérrel jelentette/jelenti be alkalmazottait a budapesti székhelyű, főtevékenységét tekintve hús és húskészítmény nagykereskedelemmel foglalkozó KEDVENC-JM Kft., az így kifizetett nettó jövedelmeket azonban rendszeresen úgymond kiegészítette/kiegészíti dolgozóinak - zsebbe, a közterhek megfizetése nélkül. A társaság által az államkasszának okozott kár összesen több százmillió forintra tehető. A vállalkozással összefüggésben felmerült annak gyanúja is, hogy lejárt szavatosságú élelmiszeripari termékeket hozott kereskedelmi forgalomba.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@bzoli: Ilyenek is vannak szép számmal, de ellenpélda is van nem is egy.
bzoli
@enslaved: Tudom, nem is mondtam, hogy nincs ellenpélda. Persze, hogy nem minden cég csaló.
enslaved
@bzoli: Sajnos ebben az országban divattá vált az adócsalás már évtizedek óta, nem véletlen, hogy a tisztességes vállalkozókat, cégeket is rossz szemmel nézik sokan. Az emberek többsége képtelen elhinni, hogy ha gazdag embert lát, az nem bűnöző. Ez a felfogás is elég nagy baj szerintem, engem is jelentett már fel névtelen telefonáló.
bzoli
@enslaved: Egyetértek! Mondjuk úgy, hogy eléggé "fertőzött" állapotban van a magyar gazdaság.
enslaved
@bzoli: Pontosan. A tudásukkal, munkájukkal meggazdagodott embereket összemossák a csalókkal, tolvajokkal, amibe a politika is jelentősen belejátszik.
bzoli
@enslaved: Teljesen igazad van, én is így látom. Még az sem kizárt, hogy a nevezett gyöngyösi húsos cég mögött is meglapulnak politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.