Ismét összeült a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF), amelynek első, januári ülésén a bérajánlások kérdésével foglalkoztak - mondta a VKF szakszervezeti és a munkáltatói oldalának egy-egy képviselője szerdán a tárgyalást követően az MTI-nek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hurrá, mondom lassan azt is ő határozza meg milyen színű WC. papírt vegyenek a cégek)))))))))
A cikkben szereplő két mandrónak, meg törölgetnie kell a lepénylesőjét, mert csúcsog a szartól))))))))
Toby
Mint minden kérdésben, ebben is orbánc dönt, mert csak úgy tombol a vezetői önállóság !
eugen4402
Már fel sem kapom a fejem, ha efféle hírekkel próbálnak sokkolni. Miniszterelnökünk egy univerzális szakember, aki nem csak futball-ügyben illetékes, de az élet minden területén széleskörű ismeretekkel rendelkezik. Egyebek mellett kiváló személyzetis lett volna, személyi kérdésekben kizárólag neki van döntési jogköre. Réges-régen, amikor Ókovács Szilveszterből alkotott tévévezért, majd Operaház igazgatót, még meglepődtem némiképp, de ma már el is várom, hogy Ő döntsön mindig mindenki helyett bármely kérdésben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.