Homokmégyen történt a megrázó állatkínzás, az ügyészség most vádat emelt egy 17 fiú és egy 19 éves férfi ellen - írja a baon.hu

A 17 éves fiatalember és 19 éves barátja közösen italoztak, majd az idősebb vádlott kitalálta, hogy elpusztítja az élettársa tulajdonában lévő, 5 év körüli tacskókeverék kutyát. 

A 19 éves férfi magához vett egy vasvillát, mellyel egyszer nyaktájékon szúrta az állatot. A kutya a szúrás miatt mozgásképtelen lett, de nem pusztult el. Ekkor elhatározták, hogy eltemetik az állatot, sírgödröt is ástak neki. Mivel az állat még élt, a 17 éves vádlott egyszer egy lapáttal fejbe ütötte a kutyát. Az állat ezt is túlélte, ezért az idősebb állatkínzó a lapáttal még kétszer fejbe ütötte az ebet. 

A durva bántalmazás ellenére a kutya még ekkor sem pusztult el. Ezután azonban megérkezett látogatóba a 19 éves vádlott egyik ismerőse, ami miatt a vádlottak abbahagyták a kutya bántalmazását. Az állat a sérüléseket nem élte volna túl, ezért a szükségtelen szenvedés elkerülése végett az ügyeletes állatorvos elaltatta. 

Részletek a baon.hu-n>>>

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

enslaved
@kukac50: Legalább olyan fontos. Válogatott kínzásoknak vetnék alá minden állatgyilkost.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Gyanítom, hogy aki vétlen állatot élvezetből, vagányságból képes ölni, annak következő áldozata egy ember is lehet. Tulajdonképpen gyakorol egy bűncselekményre.
Desischado
@enslaved: A szivemből beszéltél! Azt kapják, amit ők műveltek azzal a szerencsétlen kutyussal! Akinek semmilyen vétke nem volt, csak épp ezek a lények berúgtak, és szórakozni akartak! Rohadnának meg elevenen! Kiváncsi vagyok, ezek is felfüggesztettet fognak kapni! Nem látok a dühtől! Meddig tűrik ezt még, mikor lesz már végre egy normális törvény?!
Gandhinak nagyon is igaza van!
Kumokiri
Első lépésként tökön szúrnám őket ugyanazzal a vasvillával.
csa-csa
nem büntetni!! nyakon ba@ni vasvillával! többször amég szusz van bennük!
KERKA
Beteg lelkű emberek. Gonoszak, aberráltak. Nincs helyük a társadalomban, kemény büntetést nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok