A NOK létrehozását javasolja a kormány, hogy versenytársat támasszanak a lakástakarékoknak - közölte Rogán Antal miniszter. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter kifejtette: a kabinet azért vágott bele a nagyszabású otthonteremtési programba, mert azt az elmúlt évek stabil gazdasági növekedése és az alacsony költségvetési hiány megengedi, továbbá mert kiemelt célnak tartja az új lakások és házak építését, miután az az elmúlt években jelentősen visszaesett. Az új lakások és házak építését a kormány a már bejelentett áfacsökkentés, a családok otthonteremtési kedvezménye (csok) és az építésügyi engedélyezés egyszerűsítése mellett a Nemzeti Otthonteremtési Közösség létrehozásával is támogatná - ismertette Rogán Antal, hozzátéve, hogy az utóbbiról szóló törvényjavaslat akár már kedden vagy szerdán az Országgyűlés elé kerülhet.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: estee
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Évtizedekig tartott amíg az embereket rávették, hogy ne téglában tartsák a pénzüket, hanem működő tőkében. Most újból fújják az ingatlanlufit, ami belátható időn belül ismét kidurran.
Kár hogy a magyaroknál nem működik a pavlovi reflex, újból és újból orrbavágják őket és ők újra sorrbaállnak egy pofonért.
zöldszem
"A kormány létrehozná a Nemzeti Otthonteremtési Közösséget"
Alakul! Régen is volt ilyen, csak akkor nem volt ilyen flacos megnevezése!
Úgyhogy nem új keletű ez, hogy több generáció él egy házban.
Na nem olyanok akiknek reggelre meg nől a teraszuk, és a szobák száma, vagy akinek a szülők besegítenek, vagy apú megveszi a kölyöknek, vagy az a rüfke aki saját lábon áll...
Nem, nem, az a devizahiteles akit megmentettek... aki elveszti a munkáját, és nem tudja fizetni a megmentését...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.