A Fidesz szerint ma minden család számíthat a kormányra, a reformoknak köszönhetően több pénz marad a családoknál, nő a gyermekvállalási kedv és olcsóbb az otthonteremtés.

A Fidesz-frakció ezt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselőjének azon kijelentésére reagálva közölte szombaton az MTI-vel, amely szerint a kormány családpolitikája nem működik, hiszen kevés gyermek születik és kevés új lakás épül.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója azt írta, a szocialisták kormányzásuk alatt elvették a családi adókedvezményt, a hároméves gyest, az otthonteremtési kedvezményeket, több mint duplájára emelték a lakásáfát, sorozatos megszorításokkal sújtották a gyermekeseket, és ismét eltörölnék a családi adórendszert és az otthonteremtési programot is.

A kormány viszont bevezette az otthonteremtési programot, a fiatal házasok adókedvezményét, a gyed-extrát, visszaadta és folyamatosan szélesíti a családi adókedvezményt, bővíti a bölcsődéket és az óvodákat, valamint a kisgyermekek 90 százalékának ingyenes gyermekétkeztetést biztosít – hangsúlyozták.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Gyerekek!
Az ATV-n nézzétek meg a "Szabad Szemmelben" Németh Szilárd,Harangozó Tamás,és Schiffer András beszélgetését!
Ez valami ász!
www.atv.hu/belfold/20160130-on-boldog-ha-hazudik-elo-adasban-mentek-neki-a-fidesz-alelnokenek
Mindent tudni fogtok a fideszről.
Én beszartam a nevetéstől,és tudjátok ha az ilyenek kellenek az országnak mint ez a Németh meg a pártja,akkor ez a barom ország meg is érdemli.
Majd figyeljétek ezt a Szilárdot miket mond és,hogy hogyan!
Jól meg vannak ezek az emberek fizetve,ennyi,és a pénzen más nem érdekli őket ezen a világon.
A volt környezetvédelmi miniszter is egy jó példa rá,az Illés Zoltán.
Miután már nem a fidesztől kapja a havi betevőjét,így már rögtön másképpen lát mindent.
Gusztustalanok ezek na.De azok sem különbek akik ezeknek még tapsikolnak.
Ezt a palit mondjuk szerintem nem engedik mostanában az ATV közelébe,és értelmes emberek közé egy konstruktív vitára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Németh Szilárd elnökhelyettes a fideSSben. Lehet következtetni a hierarchiában felette és alatta lévők szellemi képességeire.
Toby
Hogyan lehet az, hogy ennyi fidesznyik jóság után, a "keményen dolgozó kisemeberek" jobban éltek a szocik alatt, mint a gengszteruralomban ! Ráadásul jogbiztonságban !
Clavigo
Ebből a hombár fejűből is miniszter lesz...:) :) :) : Kegyes Urunk szereti magát ilyen über-kreténekkel körbe venni..:) :) :) :)
Vizual
Ahogy elnézem a FIDESZ képtelen lesz újitani, ezek az Ohéber, ótvaros szövegeket nyomatják. Az erőszak a hazugság olyan mint a szenvedély, nem lehet szabadulni tőle. Én azt hiszem a 2/3 már nem hisz nekik, de most az a szakasz következik, hogy ők hiszik is amit mondanak. Meg hisznek abban, hogy a magyart sikerült hülyére venni. Én úgy gondolom NEM.
kakaósbögre
Magyarország második hivatalos nyelve a hazudozás.
kukac50
Minden család az azért túlzás! Csak a Fideszes családtagokra vonatkozik.
A szegény réteget az árokba lökték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.