Balog Zoltán miniszter olyan agyafúrt, hogy szinte kilóg a kormányból. Utasítást adott a KLIK-nek, ugyan, hívja össze a köznevelési fórumokat a tankerületekben, mégpedig február 3-ra, mert az a megfelelő időpont. Na, mi van február harmadikán? Elárulom: aznapra hirdettek a pedagógusok demonstrációt, fáklyás felvonulást és hasonló – a NER nagyszerű rendszeréből minden irányban kilógó – csúfságokat.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Balogh miniszter egy igaz keresztény: leszarja az embereket.Ő a földi istenének esküdött fel,Viktornak.Nem érdekli őt sem az orvos,sem a pedagógus,sem.. a szociális társadalom.Lenézi az embereket.Az ilyen pap szégyelje magát.Bibliával a kezében:lop,csal,hazudik!Nem szabad neki ,sem istenének hinni!
papa.49
Remélem a tanárok végre a torkára forrasztják a hazug igéit a ,,pléhbánosnak,,!!!
Toby
Ó...csak hozza az "egyházffy" a gyökér formáját, ebben a pár évben, jól sikerült lejáratnia az egyházát a harangozó "úrnak" !
A sunyiság - eredetiben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.