Évente egy kisváros lakosságával végez Magyarországon a dohányzás. 2012-ben 21. 750 ember halt meg miatta. Az európai uniós negatív rangsorban a nők esetében a második, míg a halálozási rátát tekintve a negyedik helyet foglaljuk el. A cigaretta leginkább a rákos és keringési megbetegedéseken keresztül felelős a halálunkért. Gondolatébresztőként elmentünk egy közeli szupermarketbe, hogy bemutassuk, mit lehet venni ma egy doboz cigaretta árából. Íme a vásárlási listánk: Kométa füstölt-főtt tarja 100g Mizo tej 2,8% 1 liter Ceres búzakorpás toast kenyér 250g Hamé libamájas pástétom 105g 2 db paradicsom 1 db zöldpaprika 1 db hegyes erős paprika 1 db narancs 3 db banán 1 db Óriás Pöttyös Túró Rudi

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A dohányzásról könnyű leszokni!!Nem kel rágyujtani.Én 40 éve megfogadtam ezt.Egyből sikerültlRészleges leszokás nincs,csak akarat gyengeség!!
1magyar
Az agyban dől el, ha elhatározza valaki, hogy leszokik akkor az már az első fontos lépés. De szép lassan, fokozatosan kell csökkenteni a nikotin adagot mert a szervezet attól még kívánja, ott kell betartani a csökkentett adagot és egy idő múlva már ha a szervezet sem kívánja, büdös lesz a cigi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.