A Fidesz szerint a szocialisták csökkentették a pedagógusok fizetését, és most is csak kihasználják őket.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében így reagált Tóbiás József, MSZP elnök-frakcióvezető sajtótájékoztatójára. Az ellenzéki politikus – aki szolidaritásáról biztosította a kormány oktatáspolitikája miatt szerdán az ország több pontján tartott demonstrációkat – azt mondta: nem csupán korrigálni kell az oktatási rendszert, hanem teljesen új alapokra kell helyezni.

A Fidesz állásfoglalásában rámutatott: Tóbiás József és a szocialisták kormányzásuk alatt csökkentették a pedagógusok bérét és több tízezer pedagógust tettek utcára. Most is csak kihasználják és olyan balliberális civilszervezetekkel hergelik őket, akik eddig a bevándorlók mellett szerveztek tüntetéseket, nem a gyermekek és nem a pedagógusok fontosak számukra – írta a nagyobbik kormánypárt, felidézve, hogy a polgári kormány eddig 234 milliárd forintot fordított a pedagógus- béremelésre, jelenleg is országszerte konzultál a pedagógusokkal és minden felvetésüket meghallgatja.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már megint régi jó magyar szokás szerint menekülés közben hátrafelé nyilaztok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@zöldszem: A svájci frankhoz kispályás volt mindkét un. kormányzó párt.
Auzt Lomdonban döntötték el, hogy ígylegyen és mindkét qrmány alázatos szolgája stílusban érvényesítette itthon.
Mind hazaáruló!!!
Mikipapa
Tobzódik a FIDESZ a saját ürülékében.
Hellcat
Megkezdődött az a fázis amikor már nem tudják megoldani a helyzetet ezért inkább lejáratják az egészet. A tanárok szülők diákok egyértelműen a fidesz által kreált KLIK nevű szarkupac ellen lázadnak, próbálták megoldani de már késő, még a köcsög balogh is beismerte, hogy túltolták a bringát...ennek ellenére még nem mondott le...na szóval most tartunk ott mint a netadó ellen tüntetőknél. Hozzákötik őket az ellenzékhez. A szocik hergelik a tömeget meg a soros pénzeli őket...és máris nem olyan szemszögből látja a paraszt a helyzetet, hogy hú a fidesz elkúrt valamit és lázadnak ellenük, hanem a kurva ellenzék már megint indulatokat szít. Előre érzem, hogy az egyébként békés pedagógustüntetésen meg fognak jelenni vandálok akik szétvernek pár dolgot...igen...fizetett fidesz agresszorok lesznek mint a fidesz székháznál...aztán másnap jön a közlemény, hogy "hát nem hittük volna hogy a szocik hergelése ilyen brutális károkozásba megy át...10e forintos kárra rámondják a 1 milliósat (túlárazásban jók a fijúk) és majd ledöbbenten állnak, hogy szörnyű mikre nem képes az ellenzék...ezzel vége lesz...a pedagógus tüntetések le lettek járatva, a sok agyatlan birka szemében hiteltelenek leszenk, mivel a fidesz médiából nem fognak mást látni, és így megint nem fog egyik se ráébredni, hogy hoppá valami lehet tényleg szar a fideszben.
KERKA
@Hellcat: Remélem, hogy az Ifju Demokraták szóvivője, jó hangosan áll ki a mai Miskolci tüntetésen.
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket
Kutyuska
Azért is Gyurcsány a hibás, hogy annak idején Etelközből elindultunk, bizony ám. Félázsiai népség félázsiai miniszterelnöke ott jobban érezné magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.