A Fidesz-KDNP-nek a gyermekek érdeke a legfontosabb, miközben "a bukott baloldal" csak pártpolitikai célokra használja a pedagógusokat, elégedetlenséget szít közöttük – mondta Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A KDNP-s okostojásnak még a tüntető tanárokról is a "bukott baloldal" jutott az eszébe

A kormánypárti politikus úgy indokolt: kiderült, hogy a nap folyamán tartandó, "oktatásinak álcázott" vidéki tüntetések mögött több városban is "a bukott baloldal képviselői állnak".

Hollik István a Fidesz-KDNP nevében felszólította a baloldali pártokat, hagyják békén a pedagógusokat, és ne zavarják meg a kormány kezdeményezésére az oktatásról elindult párbeszédet.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ki ez a "társadalmi felesleg " ? Megalapozott a gyanúm, hogy ezeknél kötelkező vizsga van illiberalizmusból és debilitásból ! A jól teljesítők állhatnak mikrofon mögé ! Mint ez a kitömésre váró ritka példány is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Összemosta ez a féleszű a két dolgot. Mindenki tudja, hogy mi történik. Ez az ember pedig a tájékoztatás valódiságát csúfolja meg. Mint az MTI és minden hasonló FIDESZHEZ tartozó vakegér. És igaz, ez a pártkezdeményezés még nem mérette meg magát. Szerintem nincs is.
Pestilence
Honnan szednek ezek minden héten egy újabb fideszkádéempés idiótát?

Látom utánpótlásból nincs hiány.
herczeg0210
Hülye vagy KDNPés hát a Gyurcsány sem jut már eszedbe te Barom?
pagoda
Ezek nem tudnak újat kitalálni? A saját hülyeségüket ezzel palástolják? Hollik, hát felzárkóztál a többi mocskos, primitív, hazug gárdához? Nem nehéz teher ez neked? Tisztességesnek maradni, az fáj? Egyenes gerinccel ülni, az fárasztó? Elhiszed ezt a hülyeséget, amit mondtál?
Vagy valaki a szádba adta a szavakat? Nehogy válaszolj! Ezek csak költői kérdések voltak.
kukac50
A Fidesznek fogalma nincs a valós helyzetről,nincs a megoldásra semmi elképzelése azonkívül,
hogy az uniós pénzt amit az oktatásra kaptak ne kelljen visszafizetni.
Így kiállni és lejáratni magukat és a Fideszt ehhez nem kell gondolkodni és nem kell ész.
jancsik68
@Pestilence: Ez a fajta olyan,mint az amőba!Osztódással szaporodnak és olyan BÜDÖSEK is!!A KNDP-sek miért nem méretik meg önmagukat?.Mert ők csak papiron léteznek!!Normális keresztény ember ilyen pártnak még a környékére sem megy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.