„Egyesít minket jellem és eszme! Fel hát a tettre, fel hát a tettre!” – olvasható a belvárosi Kodály Zoltán általános iskola hangversenytermének bejárata felett, ahol közel 200 tanár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által meghirdetett munkaértekezleten vett részt szerdán. Elhangzott minden, amit eddig is tudott mindenki, kérdéseikre választ nem kaptak, de mint ahogy a Klik tankerületi vezetője, Kőhegyi Edit a helyszínen elmondta: nem is az volt a cél, hogy a kérdésekre válaszoljanak. A mintegy 25 tanár – aki félve bár, de szóba állt az újságíróval -, egyöntetűen úgy nyilatkozott, hogy teljesen felesleges volt eljönniük, mások pedig felháborodtak, hogy a sajtó képviselőjét kiküldték a teremből.

Forrás: ezahir.hu
Feltöltő: Móricz Csaba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Kár, hogy a tankerületi vezető (Tan-Gauleiter?) nem folytatta: a cél az volt, hogy a tanárok itt legyenek, s ne tudjanak részt venni a demonstráción.
A tankerületi vezető arról sem tájékoztatott, hogy a bróker-százmilliárdokat megtalálták volna. keresik egyáltalán? Ahogy nézem, a sajtó nem feszegeti a témát. A magyar sajtó is egyre jobban teljesít!
karma1
Az az ide betevedt, lezengo 30-50 tanar sokkal nagyobb kart okozott a reszvetelevel a nyiregyhazi "egyeztetesen", mintha csak siman nem ment volna el a miskolci tuntetesre. Akkor a kutya sem hianyolta volna oket, igy viszont kiderult, hogy vannak meg olyan naivak, felretajekozott emberek a tanari karokban, akik valami miatt meg mindig hisznek ennek a maffia bandanak.

A vilagon semmit sem ertek el, viszont elarultak az esoben, hidegben azo-fazo kollegaikat, akik Miskolcon ertuk is kialltak...

Holnap is bele kell majd neznetek a tukorbe...
volvós
Hofi Géza megmondta anno
- Mi van kiirva a temetö bejáratánál ?

- Fel ! ..Támadunk !!
Milyen igaza volt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.