A Selmeci utcánál szűk az úttest, szűk a járdasziget, gyerekkel vagy babakocsival veszélyes a leszállás. Új fogalom jelent meg: a villamosdugó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ha ritkán jár a villamos, az a baj, ha egymásra torlódnak, az a baj..még nincs átadva a az egybefüggő rakparti szakasz, majd ha elkészül, márciustól tudják igazából összehangolni a teljes járathosszt.
Ha CAF villamos, az a baj, ha Tátra, az a baj, ha régi Ganz, az is baj...

Azt figyelmébe ajánlanám az OKJ-s firkásznak, hogy a közlekedési vállalatoknál is jólképzett emberek dolgoznak, akik a szívüket kiteszik, hogy klappoljon minden.

Sajnos volt szerencsém utazni a farmotoros 1-es buszon, sikerült feljutnom az első csuklós 7-esre, amin később ülőkalauz volt, aztán mekkora szám volt először átvillamosozni az újonan átadott Erzsébet hídon...akik ma fikázzák a közlekedési hibákat, azoknak fingjuk sincs, milyen volt régen a 41-es villamoson utazni mondjuk mínusz húszban...a villamosvezető meg hősiesen odafagyott a kontrollerhez a nyitott vezetőállásban..

egy kicsit lazítsunk elvtársak...egy recska megnyugtat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.