„A kormány hosszú távú változásokat tervez, és az a cél, hogy ezeket a szolgáltatásokat non-profit jelleggel biztosítsa az állam” - mondta Lázár János tegnap egy lakossági fórumon, és „ezek” alatt a következőket értette: szennyvíz-, ivóvíz-, gáz- és áramszolgáltatás, távfűtés, hulladékkezelés, közétkeztetés. Itt nem hagyta abba, hanem folytatta: „A kabinet szeretné, ha a szolgáltatók állami kézbe kerülnének vagy az állam által felügyelt piacokon működnének. (...) Ha ezeken a területeken magáncég akar működni, tudomásul kell vennie, hogy a lakosság kiszolgálásán nem termelhet profitot.” Lázár János egy közismerten jóérzésű, empatikus ember, ezért ő azt szeretné, ha eme önfeláldozó államosítás megvédené a magyar embereket a rezsi irreális növekedésétől. Mert ha az államnak sikerül mindezekre maradéktalanul rátennie a kezét, akkor jöhet a további csökkenés. Lázár János veretes cinizmusára és arroganciájára való tekintettel megerőltettem az agyamat és előkerestem egy körülbelül...

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Rezsicsökkentés, ez jó...
A bankadónak hála, aminek a szekta oly nagyon örült /miközben a bankok az első nap közölték, hogy áthárítják a lakosságra/, egy ismerősön a minap felvett 2,3 millió forintja után 20.400,-ot fizetett a tízperces tranzakcióért. Erre mondja a szekta, hogy végre megfingatja a nemzeti kormány a tolvaj bankokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.