Nem értem az egész felhajtást, az egyre növekvő utálatot és gyalázkodást, amit Hosszú Katinkára zúdít a nemzeti gondolkodású, keményen gyűlölködő magyar sportszerető közönség. Mert: hagyni kellene Katinkát nyugodtan úszni. Ahol és amikor akar. Aztán, ha nyer az olimpián egy-két aranyat, akkor avassuk szentté.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
gepnarancs.hu -t érdemes végigolvasni. Bizony kinyílik a nyájas olvasó zsebében a bicska.

Főleg, hogy újra nagy arca van annak a visszakönyörgött edzőnek, aki nemrég sértődötten lemondott, de alig várta, hogy visszahívják.

Hajrá Hosszú!
karma1
Hagyjak beken Katinkat, hadd usszon akkor es ott, ahol O akar! Minden sportolonak a vagya egy olimpiai bajnoki aranyerem, de ha van mas programja erre az idore, akkor hagyjak Ot, hadd usszon a masik versenyen!

Foleg, ha a fenti cikket mar Katinka is ismeri, es tudja, hogy ennyit kapnak "csak" premiumot (?ugyan milyen teljesitmenyre?) a falabu focistak, mig neki sajat maganak egyedul kell csak a megkozelito osszegert keccsolnie ...- akkor usszon orbannak az, akinek ket anyja van... Tamogassa meg sokaig a falabu gyokereit, csak ne az adofizetok penzebol...
verum
Nem lehet, a fidesz fanoknak kötelező.
Clavigo
@karma1: Én már rég lecseréltem volna a " fürdőruci " színeit,,amerikaira..A férje után simán menne...Szerintem odaát örömmel fogadnák..,,és békén hagynák.
karma1
@Clavigo: Leirtad a velemenyemet...:o))))
coni
Elgondolkodtató, hogy a Fidesz még Teréz anyut is le tudná karaktergyilkolni ha érdekében állna. Vagy inkább az mondom: a narancs hívők minden kétely nélkül elhinnék hogy lapos a föld, ha rezsi szilárd azt mondaná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.