Stephanus, a TV2-n futó Ezo TV nevű telejósda tisztánlátója, 2011-ben azt mondta egy nőnek, utalja át neki a 3 millió forintos családi örökségét, mert így Stephanus le tudja venni a pénzről a rontást, ami után a nő végre sikeres vállalkozást indíthat majd. A nő elutalta a pénzt, de nem kapta vissza, ezért feljelentette a tévés jóst. A bíróság csalásért egy év börtönre ítélte, amit két évre felfüggesztettek - írja a Bors.

3 milliót csalt ki egy néniből a TV2-s "tisztánlátó" jós, egy év börtönt kapott

Stephanus véleménye az ítéletről:

"Vissza akartam adni a pénzt, és egy részét már törlesztettem is korábban, de a bíróság úgy ítélte meg, amikor kölcsönkértem, nem volt reális esélyem arra, hogy egyszer visszaadjam. Az ítéletem enyhe, rosszabb is lehetett volna! Ennek ellenére pszichésen teljesen kikészültem. Ágynak estem, december 19-én édesanyám vidékről jött fel, kórházba vitt. Ott derült ki, három agyi in­farktusom volt és kétoldali tüdőgyulladásom. Mesterséges kómába tettek, anyámat felkészítették a legrosszabbra is. Az orvos szerint csoda, hogy élek!"

Stephanus nem csak ennek a nőnek tartozik rengeteg pénzzel. A Bors ír egy bizonyos Marikáról is, aki Svájcban él, és 7 év alatt összesen már több mint 20 millió forintot költött Stephanus rezsijére, születésnapjára, de ebből egy forintot sem kapott vissza tőle.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Ha jós, akkor miért nem tudta előre, hogy ennek büntetés lesz a vége?
öcsi55
Sajnos, a hülyék adóját mindig meg kell fizetni!
human
@pbalage: De hisz tudta, hogy felfüggesztettet fog kapni :)
human
Néha véletlen odakapcsolok a tv2-re és látom ezeket a csalókat és mindig az jut eszembe, hogy engedhetik ezeket üzemelni, mikor egy reklámért is büntetés jár, ha az megtévesztő. Ha pedig a jogban az lenne, hogy aki hülye az megérdemli, hogy meglopják, akkor rendőrség sem kellene, hisz aki nem tudja a házát bombabiztosan lezárni, az meg is érdemli, hogy kirabolják.
Lepényleső
Az ítélet valóban enyhének tűnik,tehát megérte. Az agyi infarktus meg olyan mint a mese,amit
közvetítenek a nézőre.
pbalage
@human: de a tv2 fideszes, ott államilag legális az átverés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.