"Meglátjuk" – ezt mondta néhány hete Rétvári Bence, amikor a kínjában szocialista politikusok feleségére recskázó G. Fodor Gábor lapjával kapcsolatban kérdezték, történetesen, hogy a jövőben is tízmilliókkal szándékozik-e tömni a kormány az alig látogatott 888.hu-t.

Sokat nem vívódhattak a kérdésen, ugyanis a weboldalon ismét terjedelmes kormányzati hirdetések láthatók.

Az újabb sürgős pénzöntés azért is érdekes, mert pár napja, az előző kampányt megrendelő MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatójának elszólásából kiderült, az MVM-nél például azt sem tudták, hány látogatót érnek el a 888.hu-n megrendelt reklámok. Nem meglepő: úgy tudjuk, G. Fodorék oldala csak januárban került bele a hivatalos látogatottságmérésbe, vagyis valóban nem voltak még hiteles adatok a nézettségéről akkor, amikor már súlyos közpénz-tízmilliókat irányítottak a laphoz.

A mostani, újabb kampánnyal kapcsolatban Fodor Gábor kérdezte írásban Balog Zoltán minisztert, aki helyett Rétvári Bence mosta kezeit: "a kormány egyetlen ügynökségnek sem adott megbízást arra, hogy a 888.hu portálon helyezzen el, vagy ne helyezzen el hirdetéseket" - tolmácsolta tehetetlenségüket.

Így tehát most éppen "a magyar reformok működnek" című hirdetés fut a cikkek előtt. Hogy hány tízmillióért, az később derül majd csak ki, és addigra talán már Gulyás Gergely sem lesz annyira szomorú.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Miért? Volt aki azt hitte, nem így lesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@preparátor: a véleményed tisztelem,de mindezt arc nélkül!
preparátor
@karma1: Tudod, van véleményem és az még szabad a hazámban!
silber13
@karma1: Egy farkasszerű képződményt akarsz megnevelni? Reménytelen! Egy ordas mindíg ordas marad!:-)))
karma1
@silber13: Koszi,...:o))) Kozben mar rajottem, es persze a masik cikknel, (a tanarno visszaszol...-nal) nagyobb szovegterjedelemben visszajott a stilusa is... Igan, wolfika bufog megint koztunk... Eleg soka tartott neki a visszakapaszkodas...:o))

Kulonben eszrevetted? Szombat ota tele vagyunk uj trollokkal, egyik uszitobb, mint a masik... Nem baj, majd ha mar ok se kapnak a vezir basitol fizetest az itteni trollkodasukert, eltunnek a francba, mint rendesen...:o))
bundi
@preparátor: "Tudod, van véleményem és az még szabad a hazámban!" ez természetes...esetleg csatolnád három példányban utánna, hogy mit csináltak közben a gyermekeid...jegyzőkönyvet a családi kasszáról és a ismerősökkel rokonokkal folytatott beszélgetésekről...tudod akik szabadon nyilvánítják a véleményüket azoktól ez a minimális elvárás...
444.hu/2016/02/16/a-klik-raszallt-a-miskolcon-tunteto-zugloi-gimnazium-igazgatojara
evacica
Ahogy elnézem ennek az embernek a képét, csak a rosszindulatot és az aljasságot olvasom le az arcáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.