Komcsizták, pétergáborozták, bérencezték a pedagógusokat, meg is lett az eredménye. Itt a tökéletes fideszes gyűlöletműalkotás! "Mi történne, ha egyetlen képbe sűrítenénk a gyerek- és tanárellenes központosítás ellen tiltakozó pedagógusokat ért minden kormányzati hazugságot, sejtetést és hangulatkeltést?" - gondolta a művész, majd megalkotta a fent látható, a maga nemében tökéletes online műalkotást. A manipuláció ilyen töménysége egyszer csak teljes újfajta dimenzióba taszítja át a művet, ami a jobboldalt látható két befogadói kommenttel együtt kerekedik ki igazán.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Elképesztő, hogy a birkáknál is birkább, primitív vegetációk ütögetik a billentyűket "arrafelé" !
Minek él az ilyen ? A Tajgetosz- effektus segíthetett volna rajtuk, még pelenkás korukban...
Dr. Felipe
@human: Igen, aztán majd csodálkozik a g..i ha rákosi elvtárs sorsára jut.
human
@preparátor: És az most hogy jön ide, hogy mennyit keres egy pedagógus?
preparátor
@human: Mi a fenének elégedetlenkednek? 24 órát dolgozik ezért a pénzért. Oké, valamit szigorítottak a rendszeren, de soha nem kerestek ilyen jól! És nem tüntetni kéne, hanem tárgyalni, javasolni! Ők viszont nem tárgyalnak! Ez szerinted normális?
Aki Én
@preparátor: Újra fellövöm a vezér szálat, hátha elkapod:
,,Egyetlen petícióban sem esett szó a pedagógusok bérköveteléséről."
HA olyan nagyon ostoba vagy, hogy nem látod miről szól a történet, ki és miben hazudik, akkor inkább maradj csendben. Ezt a mértékű ostobaságot már nem szokták nagydobra verni. Azt is illene már végre megérteni, hogy ebben az országban nem feltétlen függ össze az elégedetlenség az anyagi helyzettel. Nézd meg szekta társaidat, milyen boldogok és elégedettek tudnak lenni lábtörlőként, havi 50.000,- nyugdíjjal, üres ígéretekkel, igaznak hitt hazugságokkal, rengeteg idegen ellenséggel, megvezetve, kinevetve, kihasználva az imádottjaik által. De szerencsére ott vagy nekik te, az éles látó farkas szemű.
Mindig megfogadom, hogy nem vitázom fogyatékosokkal, aztán csak megsajnállak.
preparátor
@Aki Én: Bukotték fellármázták a tyúkagyú tanítókat. Középiskolai tanárt nem nagyon találsz közöttük, mert azok már tudnak gondolkodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.