Az embercsempészet éves forgalma eléri a 15 milliárd eurót – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vasárnap reggel az M1 aktuális csatorna műsorában.

A szakértő szerint a migránsok mintegy 90 százaléka az embercsempészek segítségével érkezik Európába.

A NATO-nak nem az a dolga, hogy a menekülteknek segítséget nyújtson, hanem az, hogy a határokat zárja, és az embercsempészetre szakosodott bűnbandáktól megszabadítsa Európát – mondta arra reagálva, hogy Görögország nemrégiben segítséget kért a NATO-tól a menekültválság kezeléséhez.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mitől ,,szakértő,, ez a SZAGÉRTŐ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@Horizont: Szia 17:49 re."ha nem nekem céloztad ez utóbbit,akkor nem találtál" idéztelek.Szinte csak 10-eseket lövök gyakorlatokon:).És perfekt vagyok magyarból is-mégis érdekesnek találom-fogalmazásodat.Engem soha nem érdekel-t ki mennyi névvel kommentel-férfi e vagy hölgy-kizárólag az mi a véleménye,az adott témához.Nem szomorkodom, de aki sokat lohol-vélt vagy igaz-személyek után-az hamar elfárad.Leírtam már neked is --csak az objektív történetek érdekelnek-kofabuláció na az nem.Én tiltakoztam egy mondatod tartalma miatt-és ehhez nem kell téged kérdeznem.
Szókrakész
Itt egy könyv
Ajánlom mindenkinek

ULFKOTTE: A MENEKÜLTIPAR
perfekt
@Horizont: Igen-a veled való kommunikáció minden percéért kár-lóval nem lehet imádkozni.Egy frusztrált nő vagy-kinek otthon szava nincs--és itt tréningezel ,olyan témákban is, amiről egy szakszerű gondolatod nincs.Na bye-bye!
perfekt
@Horizont: :-))) Ez volt a 15:17 es roham.És mivel vállaltad a ló jelzőjét--( fogalmazás gátlót vettél be, vehettél volna mást is)-a nyerítés is megvolt.Sokat agyaltál,mit válaszolj--és szinte zuhog belőled a négy elemi--ami négy I osztály össze tolva..Te nézz a tükörbe--már egy idegroncs vagy--lazíts kicsit, vagy telózok az ápolóidnak.
perfekt
@Horizont:Mit mondjak-e nyúlfarknyi 3 soros sziporkádban, ott van az önéletrajzod.Te írtad!-belőled alul-s felül is a sz@r ömlik.De legyen ez a te gondod.Annyi vagy,mint csőtésztában a huzat-talán.Eddig sem ,olvastalak-ezután még annyit sem-tehát absz zérón vagy.Na hívom az ápolóidat Rozál.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.