Orbán Viktor már megint mást csinált, mint amit mondott: elfogadta a hazánkra is vonatkozó kötelező kvótarendszert – írja közleményében a DK, melyet Gréczy Zsolt jegyez.

Így folytatja: A magyar miniszterelnök egy éven keresztül minden egyes nap belehazudott 10 millió magyar ember szemébe, legsúlyosabban ráadásul a kvóta ellen aláíró kétmillió támogatóját verte át.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor még a saját véleményét sem tudta megvédeni Brüsszelben, hogy is tudná megvédeni az egész országot. A kvótaellenes Orbán már csak a plakátokon és hirdetésekben létezik, a miniszterelnök plakátceleb lett.

A DK 3 dolgot vár el a saját népét átverő miniszterelnöktől. Orbánnak egyrészt vissza kell fizetnie a gyűlöletkampány költségeit: a plakátokra költött 400 milliót, a nemzeti konzultációra költött egymilliárdot, és a TV-reklámokra, rádió- és újsághirdetésekre költött milliárdokat a magyar költségvetésnek.

Orbánnak másrészt bocsánatot kell kérnie azoktól a kvótapárti magyaroktól, akiket egy évig folyamatosan hazaárulónak bélyegzett. Bocsánatot kell kérnie a 2 millió szavazójától is, akiknek egy éven át azt hazudta, hogy el fogja utasítani a kötelező kvótákat.

A DK harmadrészt azt várja el az újabban kvótapárti Orbántól, hogy fejezze be a kvótaellenes látszatharcot, és mondja le a kvótarendszerről szóló parlamenti vitanapot. Ha Orbán a továbbiakban a kvóták alkalmazását vitatja, akkor a saját döntésével megy szembe. – áll a közleményben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán hazudott, de majd megmagyarázza a birkáknak azt amit ő is tudott, mármint azt,
hogy alá fogja írni a kvótát, de mit is mondott ?
Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit csinálok !
Na ebbe minden benne van !!
Most megint a szájából csinált segget !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Vajon hogy érzik ilyenkor magukat azok akiket az utcán fogdostak össze a dakota aktivisták, hogy írják alá a tiltakozó íveket?
A kövérfalvi Acsádis úr meg a mocskolódás helyett inkább ügyeljen, hogy most érvényes legyen a szakmunkás vizsgája a gyerekeknek, hogy az egymiilla munkahelyet be tudják tölteni, és ne kelljen hónapokat várni az új, már nem elbaltázott érvényes vizsgára.
Desischado
Állandóan ezt csinálja! A rengeteg, eltapsolt milliárdok! És ez a parazita a miniszterelnök! Már régen Grazban lenne a helyez! Közveszélyes régóta! Remélem, akik aláírták az íveket, most is tapsolnak, hogy milyen jól "megvédte" a magyarokat. Bár engem ne védjen, isten őrizzen meg tőle!
kukac50
Ne hirdessen az adófizetők pénzén! A migránsokról sem mert az már lejárt lemez, a reformok jól működnek az sem aktuális mert mindent szarrá vernek amihez hozzá nyúlnak!
Desischado
@nyanya001: Hát persze! Vajon hol vannak a milliók? Régen offshore számlákon. Piszkos, tolvaj, maffia banda! A migránsokkal akarja a valós tényekről, a sok lopásról akarja elterelni a figyelmet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.