Az MSZP felhívására gyűltek össze kedd délután tudósítónk szerint mintegy háromszázan az Alkotmány utcai épület előtt, amiatt tiltakozva, hogy délelőtt titokzatos, a Fradi Securtiyhez köthető kopasz alakok megakadályozták, hogy Nyakó István mszps politikus népszavazási kezdeményezést nyújtson be a vasárnapi zárvatartás eltörléséről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Ha az ököljog dönti el azt, hogy ki gyakorolhatja az állampolgári jogait akkor ez nem egy demokratikus ország. Én ne így akarok harcolni." - mondta Nyakó.
Én is így gondlom, de úgy néz ki, hogy harc nélkül ezt a célt nem fogjuk elérni.
RonaGyuri
nos ez a 300 ember hasznosabb lett volna reggel!
human
@RonaGyuri: Én az mszp helyében legközelebb egy nappal előre, hálózsákban éjszakázva állnék sorban az épület előtt. Ha cirkuszt akar a fidesz, akkor legyen cirkusz.
Egyébként most az következik, hogy csámcsognak hónapokig a kérdésen, majd jóváhagyják, majd valaki megtámadja, majd csámcsognak rajta és kezdődik elölről az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.