Elmarad a szokásos csütörtöki kormányinfó, ahol Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter minden újságírói kérdésre válaszolni szokott, és amit több tévétársaság élőben szokott közvetíteni.

Családi okok miatt nem tartják meg a tájékoztatót, Lázár Jánosnak aznap délután anyósának temetésén kell részt vennie Hódmezővásárhelyen – írja a Blikk.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nincs senki a hordában aki helyettesítse?

Nem élhetek kurmányinfó nélkül. A propagandagyár nem állhat le egy temetés miatt elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@preparátor: Kerekíccsé, wazze, tuningold felfelé...te kis "hozzáértő" !
karma1
@enslaved: Erdekes volt lazarrol a velemenyed, lecci, hallgasd meg az enyemet is:
Tedd a tudodre a kezed: OK, ezelott jo sokkal, meg orban kiraly uralomra jutasa elott ismerted lazart: akkor meg nem volt ilyen arrogans, ilyen torteto.
Aztan mi tortent? Az o utja felfele vezetett a "megelhetesi" avagy ugyeskedo politizalas fele, ehhez igazodoan megvaltozott a termeszete, hatranyara. Te viszont maradtal a valosagos eletben, dolgoztal, es lassan elszenvedojeve valtal az o altala gyakorolt politikanak.
Es akkor most lathatod, hogy a munka nelkul megszerzett milliardok ILYENNE tesznek embereket, akik aztan FOLED kerekedhetnek, es barmit megcsinalhatnak Veled, es meg masik 10 millio emberrel kis hazadban...Szomoru, ha nem szurod le ebbol a szomoru jovot...
Iexus
@eszegfu: Néha lexus, néha enslaved, régebben szandokán, szandálkán, és entero is
eszegfu
@Iexus: Lehet, hogy igy történt... de, ha Te ennyire jól tudod, akkor Neked is lehet jó pár nicked! Hiszen ezzel csak febr. 22-én regisztráltál, tehát hipp-hopp ennyi mindent nem "csipegethettél" fel erről a kollégáról...sőt azt gondolom a hsz-dből nem vagy éppen "barátságban" vele... nem?! Azt meg végképpen nem tartom tisztességesnek, hogy ha törölnek valakit, akkor pont az ő nickjét veszed fel... ez a véleményem.
kukac50
Most legalább nem ámítja a Népet! Sok anyósa lenne az lenne jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.