Elmarad a szokásos csütörtöki kormányinfó, ahol Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter minden újságírói kérdésre válaszolni szokott, és amit több tévétársaság élőben szokott közvetíteni.

Családi okok miatt nem tartják meg a tájékoztatót, Lázár Jánosnak aznap délután anyósának temetésén kell részt vennie Hódmezővásárhelyen – írja a Blikk.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nincs senki a hordában aki helyettesítse?

Nem élhetek kurmányinfó nélkül. A propagandagyár nem állhat le egy temetés miatt elvtársak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ez a bunkó nem ismeri a klasszikus székely viccet: előbb a munka és csak aztán a szórakozás! =))
Dr. Felipe
Nincs senki a hordában aki helyettesítse?

Nem élhetek kurmányinfó nélkül. A propagandagyár nem állhat le egy temetés miatt elvtársak.
adrenalink
Tételezzük fel, hogy ez most tényleg igaz. De a csütörtöki Kormányinfó hetek óta állandó program. Lehetett volna a temetést ennek figyelembevételével szervezni...
pbalage
@adrenalink: nem volt más időpont, na. Pedig sorba állt minden reggel 6-kor, de a Gyurcsány mindig éppen akkor akart eltemetni valakit.
Toby
A mama sem bírta tovább lézer-piszkos hazudozásait ! Annyi keselyű van a lézer-miniszterelnokségen, hogy akár a portás Józsi bácsi is megtarthatta volna a szokásos mesedélutánt !
preparátor
Az érzéketlen szemtelenség, és más gyászának lesajnálása minősít! Nem is vártam mást!
Mikipapa
@RonaGyuri: azért ez kissé erős vélemény T. Róna Gyuri.
enslaved
@RonaGyuri: Hozzászólásod bizonyítja, a kor nem érdem, hanem állapot...
enslaved
Azért itt mégis egy ember temetéséről van szó, emberek. Némi tiszteletet nem ártana azért mutatni.
Toby
@preparátor: Bizony, bizony, ez így van a "szociális temetéssel " is !
Szókrakész
@adrenalink: És hogyan?
Fideszes módon visszamenőleges hatállyal hetekkel előbb eltemetni?
preparátor
@enslaved: Lényegtelen a nézet, a veszteség számít! Ennyi emberség talán maradhatna!
preparátor
@Toby: Ez, hogy a bánatba jön most ide?
enslaved
@preparátor: Az a baj, hogy ma már mindenki lassan párt hovatartozás alapján ítél meg embereket, még egy temetést is. Ennél lejjebb már nem igazán van.
Toby
@preparátor: Így a bánatba: "Az érzéketlen szemtelenség, és más gyászának lesajnálása minősít! "
A szociális emetés is "más gyászának lesajnálása" aki nem mészéros & mangalicza, vagy vajna-vén ökör andrás, a pénzes ! Nem bonyolult ez !
preparátor
@enslaved: Egyetértek! Van ami köz- és van ami személyes ügy! A személyes ügyeket kezeljük már tisztelettel. Így illik, ha jól tudom!
Lepényleső
Na ez magánügy.

Az viszont igaz,hogy a közügyeket is annak veszik,főleg a közpénzt.
preparátor
@Toby: Tudod te egyáltalán, hogy mi a szociális temetés lényege? Nem akarom itt behivatkozni az összes jogszabályt, de igen tájékozatlannak tűnsz!
Szókrakész
Egy cégnél, mert az is köztudott hogy Magyarország is USA-ban bejegyzett cég, ha én ilyen-olyan indokkal hiányzok, attól még a cég működése nem áll le, nem állhat le.
RonaGyuri
@enslaved: szemben a te birka hűségeddel! =))
Captain Blood
Kövezzetek meg de én megfordítanám a címet!!!
Lázár Jánost temeti anyósa, elmarad a Kormányinfó! :)))
Mindenkinek jobb lenne! :))))))
enslaved
@RonaGyuri: Nincs bennem birkahűség, attól, hogy hosszú éveken át velük szimpatizáltam, az az én saját dolgom. Az utóbbi időben viszont nagyon sokat bírálom is őket, mert sok olyat művelnek, ami már nekem sem tetszik. Mindezektől függetlenül itt egy ember temetéséről van szó, amit illene tiszteletben tartani. Amúgy ha netán Gyurcsány valamelyik családtagját temetnék, akkor sem mondanék mást.
zöldszem
Ha nem írták volna meg, nem is vettem volna észre? Nagy kaland, ha jövőhéten sem lesz, akkor sem fog hiány érzetem lenni. Úgy is csak hazudik! Mind ezt, gúnyosan sunyi módon!
Legalább erre az egy napra lefagy a vigyor az árcáról!
Desischado
@Captain Blood: Nekem is ez jutott az eszembe! Sokkal jobban járnánk! És a szociális temetés mennyire érzékeny mások érzéseire?

Amúgy meg bumm, legalább egy napig nem hazudik. A hölgy meg nyugodjon békében, feltéve, ha nem hasonlított a vejéhez.
RonaGyuri
@enslaved: Tudod a gond ott van, hogy már a humorotok is elveszett, a fene nagy alféllefetyelésben!
RonaGyuri
@Mikipapa: mi van ezekkel már viccelni sem szabad?
lampa laz
...és azt a búsás "kis" vagyont, amit jani pár év alatt összelopkodott, azt a kedves mamától most megöröklik...
karma1
@Szókrakész: Szerintem @adrenalink baratunk arra gondolt - szerintem rendkivul helyesen - hogy talan Hodmezovasarhelyen nincs annyi temetes, mint pl. Budapesten, no meg lazar aztan igazan megerdemelt volna egy ekkora gesztus, mondjuk a temetest egy nappal elobb, vagy egy nappal kesobb megtartani. Sztem ez egy teljesen normalis kerdes volt - en is ezt kerdeztem volna, mivel a Kormanyinfo mindig ugyanaznap, ugyanabban az idopontban van megtartva.

Reszvetem a csaladnak, - egy halaleset sosem a legszebb esemeny, azzal a kulonbseggel, hogy lazarek meg tudtak fizetni a tisztesseges temetest, mig egy szegeny csaladban ugyanez megfizethetetlen luxus, nekik nem eleg a gyasz, de az is kulon gondot okoz, hogy ki mosdassa, oltoztesse az elhunytat, ki assa ki a sirt,...
Sajnalom a feleseget, nem lehet neki konnyu...
Szókrakész
@karma1: Én a temetési időpontok meghatározásában nem vagyok jártas.
Nem tudom ki határozza meg?
A család, vagy a temetkezési vállalatok mondanak egy időpontot?
Amit én hiányoltam már a legelején, hogy emiatt egy egész "minisztérium" leáll?!?!?!
Nincs helyettes?
Akkor minek az a rengeteg milliós fizetésű "kancellár, kancellár helyettes, azok helyettese, a takarítónő, a portás, a kutyája"?
karma1
@Szókrakész: Teljesen jogos a felvetesed, igy igaz, a 30 helyettesbol legalabb egy kiallhatna, dehat akkor annak FELELoSSEGET kellene vallalnia azert, amit mond... Na, ILYEN helyettes tutira egy sincs a sok ingyenelo kozott...:o(((

A temetes mindig kozos megegyezes a csalad es a temetkezesi vallalkozo kozott, a vallalkozo tobb idopontot adhat a csaladnak, ami kozul kell valasztani. Elvegre a csalad fizet, a vallalkozo pedig szolgaltat. Ugyhogy lazar egyszeruen NEM akart ennyi kinos kerdesre egyszerre valaszolni - es nem kegyeletserteskent mondom - szerintem ez a szomoru esemeny eppen kapora jott.

Felreertes ne essek, senkinek a gyaszaban, igy lazareban sem ketelkedem, a csalad es a csaladi esemenyek kivul kell, hogy essenek mindenfajta politikai mocskolodason. (Legalabbis szerintem, dehat azt hiszem, ezeket a trendeket eppen orban es sleppje rugta fel...
Szókrakész
" Ugyhogy lazar egyszeruen NEM akart ennyi kinos kerdesre egyszerre valaszolni - es nem kegyeletserteskent mondom - szerintem ez a szomoru esemeny eppen kapora jott."

Nekem is ez ugrott be elsőre, csak nem akartam mocskolódni.
papa.49
Menekül a kérdések elől a lézeres szarJankó, szerintem is erről van szó...
nemkati
Szegény Lázár, most biztosan nagyon gyászol, de aki igazán gyászol most az inkább a felesége. Ez tényleg egy olyan dolog, amivel nem illik viccelni, de csak a feleség miatt. Lázár kaphatott volna ma néhány nagyon kemény kérdést a két népszavazási üggyel kapcsolatban, ezt most megússza. Egy hét múlva meg lesz 100 másik téma, a fiúk gondoskodni fognak róla.
dr. prédikátor
@enslaved: Valahol igazad van!De gondold el hogy miért ilyen az emberek megnyilvánulása, a fütyi-sz nek sikerült az emberek morálját is az ő szintjükre süllyeszteni!!! Sajnos ez egyre rosszabb lesz!!
enslaved
@RonaGyuri: Tudod, az igazi gond inkább az, hogy a hozzád hasonló embereknek kell nyugdíjat termelnünk...A humorérzéked ugye most is a helyén van?
enslaved
@dr. prédikátor: Az emberi irigység, rosszindulatúság nem most alakult ki, ez valamiért a magyarok sajátja. A rendszerváltás óta csupán felerősödött, és egyre fokozódik. Már mindenki gyűlöl mindenkit lassan.
telegdilaci
@Dr. Felipe: Lázárt is el lehetne már temetni valahová ahol nem látnánk azt az undok ellenszenves pofáját!
enslaved
@telegdilaci: Lázár nem volt mindig ilyen. Én jól ismerem, üzleti életem során elég sokszor voltam kapcsolatban is vele. Ráadásul olyan 40 km választ el csak tőle...
eszegfu
@enslaved: Remélem, hogy "szellemiségében" nemcsak 40 km választ el Lázártól?!:)))
nemkati
@eszegfu: Nyugi, nem csak km-ek, de egy jókora szakadék is van köztetek. És nem csak anyagilag, pedig az is tetemes lehet. Már ha szakadékkal kapcsolatban élhetek ilyen képzavarral. :)
enslaved
@eszegfu: Remélem nem. Nem volt ő ilyen arrogáns ember egykoron, de ez a cikk ugye nem erről szól.
Jankó123
Ha, valóban ez a helyzet, akkor részvétem!

Reméljük, később nem kerül elő egy, erre a napra dátumozott számla egy Kuba-i luxusszállóból!
enslaved
@nemkati: Eszegfű ezt rám és Lázárra értette:-))
eszegfu
@preparátor: @enslaved: Ez egy kissé morbid vicc, amit @RonaGyuri irt (ráadásul "passzolt" a témához), de akkor sem gondolom, hogy akár Lázárt, akár az anyósát akarta volna bántani... ahogy irta ez egy "klasszikus székely vicc", akik -- mint tudjuk -- még a halálból is viccet csináltak... sőt a mondat végén lévő jelből az is világos, hogy nem gondolta komolyan... én igy értelmeztem, Ti meg másként...
nemkati
@enslaved: Oké, de én csak @eszegfu: -nek válaszoltam. :P
Te sokkal közelebb vagy Lázárhoz, mint amit mondasz vagy gondolsz magadról.
eszegfu
@enslaved: Igen, pontosan az arroganciája jutott eszembe, amikor megemlitetted a köztetek lévő földrajzi távolságot. De igazad van, most nem erről van szó!
petike
@enslaved: Akkor innen a rendszer iránti elkötelezettséged, így már érthető.
enslaved
@eszegfu: A smile odatétele csak egy dolog, semmit nem jelent a legtöbbször. Egyébként meg valóban székely vicc, én is tudok párat, zseniálisak. Egyik kedvencemet leírom:
A székely fia készül az eljegyzésre, ebédre hivatalos szerelméhez. Éppen indulni akar, de elég messze lakik, és megkéri az apját, hadd vigye el a biciklijét. Az öreg nagyon félti a járgányt, de egy feltétellel odaadja mégis: Na fiam, vigyed, de ha azt hallod, hogy dörög az ég, kend be ezzel a vazelinnel, amit odaadok neked, hogy megvédje a víztől! Rendben, mondta a fiú, és nekiindult. Ebédre oda is ért, le is ültek falatozni. Ebéd után azt mondja a leendő após: Na, aki a leghamarabb megszólal, az fog mosogatni! Nagy a csend, a fiú gondol egyet, meghágja az asztalon a lányt. Az öreg kicsit vöröslik, de nem szól semmit. A fiú gondol egyet, és meghágja a leendő anyóst is. Az öreg már nagyon vörös, de meg nem szólal. Ekkor megdörren az ég, a fiú előveszi a vazelint, mire az öreg megszólal: Na, akkor inkább elmosogatok...:-))))))
enslaved
@nemkati: Legalábbis egy időben közelebb voltam.
enslaved
@eszegfu: Szerintem zárd be a kalitka ajtaját, nem értesz úgysem semmit.
eszegfu
@enslaved: Nem ismertem ezt a viccet, de nagyon jót nevettem! Kösz.!
enslaved
@eszegfu: Szívesen. Mai napig a kedvencem a Markos -Nádas féle "tegez- baszd ki, akkor sem tudom" mellett.
Iexus
@entero: Ej, mi a kő... cégtulajdonos úr ráér egész nap írogatni... Sőt éjszaka is ráér írogatni... A cég saját maga megy... illetve áll... a saját lábán... vagy a miénken...
Iexus
@enslaved: Mikor hívsz meg bennünket gyárlátogatásra? Már többször megígérted.
eszegfu
@enslaved: Lehet, hogy "nem értek ugysem semmit", de ha megmagyarázzák, talán nem vagyok olyan öreg és hülye, na meg szőke sem, hogy ne fogjam fel! Ugyhogy ezt a mondatodat valóban nem értem: most lenézel, mert annyira "csökkent" vagyok?!
enslaved
@Iexus: Egy éve már, hogy nem vagyok ott, hiányosak az információid.
enslaved
@eszegfu: Jaj, ne haragudj, ezt nem neked szántam. Bocsánat!!!
eszegfu
@enslaved: Semmi baj, ha csak "benézted"! Akkor azért nem ártana, ha segitenél: most Te ki vagy?! Lexus, vagy Enslaved? Belebonyolódtam ezekbe a nevekbe!
Toby
@preparátor: Nem akarod behivatkozni az összes jogszabályt ? Nem is tudnád józsi bogár ! A jogszabály nem te műfajod !
Toby
@preparátor: hát persze, hát naná, rögtön gondoltam ! Makó-Jeruzsálem effektus !
Toby
@preparátor: Kerekíccsé, wazze, tuningold felfelé...te kis "hozzáértő" !
karma1
@enslaved: Erdekes volt lazarrol a velemenyed, lecci, hallgasd meg az enyemet is:
Tedd a tudodre a kezed: OK, ezelott jo sokkal, meg orban kiraly uralomra jutasa elott ismerted lazart: akkor meg nem volt ilyen arrogans, ilyen torteto.
Aztan mi tortent? Az o utja felfele vezetett a "megelhetesi" avagy ugyeskedo politizalas fele, ehhez igazodoan megvaltozott a termeszete, hatranyara. Te viszont maradtal a valosagos eletben, dolgoztal, es lassan elszenvedojeve valtal az o altala gyakorolt politikanak.
Es akkor most lathatod, hogy a munka nelkul megszerzett milliardok ILYENNE tesznek embereket, akik aztan FOLED kerekedhetnek, es barmit megcsinalhatnak Veled, es meg masik 10 millio emberrel kis hazadban...Szomoru, ha nem szurod le ebbol a szomoru jovot...
Iexus
@eszegfu: Néha lexus, néha enslaved, régebben szandokán, szandálkán, és entero is
eszegfu
@Iexus: Lehet, hogy igy történt... de, ha Te ennyire jól tudod, akkor Neked is lehet jó pár nicked! Hiszen ezzel csak febr. 22-én regisztráltál, tehát hipp-hopp ennyi mindent nem "csipegethettél" fel erről a kollégáról...sőt azt gondolom a hsz-dből nem vagy éppen "barátságban" vele... nem?! Azt meg végképpen nem tartom tisztességesnek, hogy ha törölnek valakit, akkor pont az ő nickjét veszed fel... ez a véleményem.
kukac50
Most legalább nem ámítja a Népet! Sok anyósa lenne az lenne jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.