Ügyvédek és értékbecslők lepték el Czeizel Endre két ingatlanját, ahol kiderült: mindennel együtt mintegy 400 milliós vagyont hagyott hátra a tudós – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy Czeizel Endre szeretőjének budaörsi lakását is felbecsülték.

A hölgy nem jelent meg a hivatalos eljárásnál, aminek mi örültünk is, ebbe a házba ugyanis még nem lépett be tudomásunk szerint, és azt szeretnénk, ha ez így is maradna

- mondta az egyre bonyolultabb Czeizel Endre-ügy kapcsán a genetikus egy közeli hozzátartozója.

400 milliós vagyont hagyott hátra Czeizel Endre

A helyszínen megjelent értékbecslők komoly műkincseket vettek leltárba. Volt köztük szobor, akvarell, festmény, szőnyeg, sőt ékszer is. Információk szerint ezek 70–100 millió forintot is érhetnek, az ingatlanok összértéke pedig elérheti a 300 milliót.

Az már korábban kiszivárgott, hogy a szerető igénye minimum 100 millió forint. Ő ugyanis tételesen felsorolta azokat a festményeket, amelyekre jogot formál. A család azonban erről hallani sem akar, ugyanis a vagyon nagy része – beleértve az ingóságokat is – a családi cég tulajdonában van, amelynek irányításából az utolsó időszakban a professzor szinte teljesen kivonta magát. A tulajdonosok pedig döntő százalékban idősebb gyermekei lettek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eddig eleg szimpi volt a szereto, mert ugy nezett ki, hogy valoban szereti Czeizelt, minden nehezseg es megszolas, alazas ellenere is, es meg ket gyereket is szult neki.
Ugy nez ki, hogy a professzor ur eleg viharos szerelmi eletet elt, az elso hazassagabol vannak gyermekei, akik mar felnottek, de az aktualis hazassagabol egy sem, - valoszinu, nem az O hibajabol. Aztan meg beujitotta maganak ezt a nagyon fiatal szeretot, es hat itt a holgy bizony csalt , ketszer is a terhessegert.
A prof meg eleteben azt allitotta, hogy mindent elintezett annak erdekeben a vegrendeleteben, hogy egyik gyermeket se lehessen kisemmizni, elsosorban az utolso kettore gondolva mondta ezt...
Akkor most hol van ez az ervenyes vegrendelet?
Viszont azt enyhen tulzonak tartom, hogy 100 millio forintot probaljon meg most kerni az oroksegbol, mert azert arra nemcsak o van, hanem a jelenlegi feleseg es az elozo hazassagbol szarmazo gyerekek...
Azert meg kellett volna varnia a felmeres veget, es egy jo ugyveddel, realis osszeget kialkudni az oroksegbol, igy viszont az a velemenyem, hogy atment siman "golddigger"-be (szo szerint aranyasot jelent, de itt nem asoval...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@karma1: A kedves professzor úr sem egy ma született bárány, persze hogy kellett a fiatal szerető aki gyereket szül neki a köldökzsinórvérért. Mert ne ringassa senki illúzióba magát, egy vén szaros hetvenévesen mi a fenének fagyasztatja le a spermáját he? Csupán csak szerelemből mi? Igen is sajtoljon ki a csaj minden egyes fillért a családból.
karma1
@levarosbukta: Az eredeti sztori szerint a janyka elballagott egy szep nap a spermabankba, es megtevesztve az ott dolgozokat azt allitotta, hogy a prof beleegyezett abba, hogy o itt nost kaphasson egy adagot a lefagyasztott tipusbol... Kapott... Ketszer is... Es egyik hulye ugyintezonek sincs annyi esze, hogy egy ecceru telefonnal leellenorizze a janyka allitasat, hogy valoban beleegyezett-e ebbe a mesterseges megtermekenyito buliba,.,,,

Szoval elmeletileg kozokirathamisitassal szerzett be ket utodot, es AKKOR barmekkora is volt a szerelem (mert ebben nem ketelkedem, biztosan szerette Endret), viszont most a halala utan egy kicsit tul sokat akar... Sztem ha szerenyebb keressel allt volna elo, akkor talan lehetett volna egyezkedni. Igy viszont teljesen semmibeveszi a masik, felnott gyerekeit Czeizelnek, akik teljes joggal orokolnek az apjuk utan, es a jelenlegi feleseg is, mert azert valljuk be, az asszony siman csinalhatott volna a tudos urnak egy jo kis purparlet a fiatal szereto miatt. Ehelyett lenyelete a varangyosbekat, es elete vegeig gondoskodott tisztesseggel a ferjerol, barmekkora kujon is volt az oreg. Viszont az is benne van ebben a harmas jatekban, hogy a feleseg is azert tartotta a szajat, mert tudta, hogy a prof utan nem ketfiller lesz az orokseg, es ha most elkezdi verni a nyalat, es elvalik (mert noi tartas is van a vilagon!), akkor egy buznyakot se kap.) Ebben a szituban egyik 19. a masik egy hijjan husz...
Eriksson
A Profúrnak kellett a köldökzsinórvér, azt ugye a felnőtt gyerekeitől már nem tudta beszerezni. A fiatal hölgyi meg csak kérje mindazt amit csak kérhet, a közreműködésért cserébe.
A világhírű orvosprofesszornak sem sikerült megoldani az örök élet rejtélyét. Sőt még a leukémia hatékony gyógyítását sem. Ahhoz kellett volna még élnie egy darabig s lehet, hogy kellett volna még néhány csecsemő is.
levarosbukta
@karma1: Az első gyereket a proff saját maga hozta össze. Utána lett csak a spermája lefagyasztva. Szerinted minek kellett ennyi idősen lefagyasztatni??? Lehet hogy a második gyerek kicsit érdekesen fogant, de ez nem akadályozta meg a köldökzsinór vér felhasználásában. Abban teljesen igazad van eben-guba az egész banda. A történet minden szereplőjének kopott a gerince az biztos.
KERKA
Na itt évekig is elhúzódhat az öröklési per. Mire tisztázódik minden.
Attól függetlenül a világhírű tudós egy nagy svindli volt. Megható volt, amikor azt nyilatkozta, hogy az ő kórházi fizetése 158 ezer ft. Igaz, hogy senki sem hitte el.
Én azt sem hiszem el, hogy egy 80 éves és rákos betegnek a spermája életképes lehet. Variáltak itt mindennel.Az öregnek a baba köldökzsinórja kellett csupán.
karma1
@levarosbukta: @KERKA: Nagy valoszinuseggel ezt a sztorit Ti tudjatok jobban, mindenesetre mindegyikuk megerte/megeri a penzet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.