A munkatársak viszik haza a szemetet, internet nincs, a fűtést pedig bármikor kikapcsolhatják. Ez a szomorú valóság a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat III. kerületi tagintézményében – számol be a Népszabadság.

A képtelen működési feltételek miatt veszélybe került a logopédiai ellátás és a gyógytestnevelés is. Nincs eldöntve, hogy kinek kellene a tetemes működési költségeket állni, az így felhalmozott tartozások miatt azonban a fűtést is bármikor kikapcsolhatják.

A Népszabadság arról ír, hogy a Klik az önkormányzatra tolja a felelősséget, akik viszont azt válaszolták a lapnak, hogy se hatáskörük, se illetékességük nincs a szakszolgálatok működésének vizsgálatára. Az önkormányzat azonban annyit megtett a helyzet kezeléséért, hogy az óvodákhoz és bölcsődékhez öt munkatársat vettek fel saját forrásból, de a többi feladat ellátása továbbra is bizonytalan.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na igen! mert a viktor szopkin és bandája jobban teljesít!!! A L O P Á S B A N!!!
micfild
Biztos őket is a vityka védte meg személyesen
verum
Fő, hogy Orbán leendő irodájára a Várban milliárdokat költenek.
nezelodo
Lári-fári, a reformok működnek, nem panaszkodni kell, hanem beengedni a narancsszínű fényt a lakásokba a tv-k képernyőjén át. Az ellenzéki csatornákat meg nem a végére kell soroltatni a csatornakiosztásnál a törvény erejével, hanem személyes regisztrációhoz kötni, vagy egy Kubatorbán kopaszt kell minden tv mellé állítani, aki megszabja mit nézhetnek a népek.
dr. prédikátor
Na igen! mert a viktor szopkin és bandája jobban teljesít!!! A L O P Á S B A N!!!
silber13
Ennek a hájas vízilónak és bandájának sikerült lassan nyomortanyát csinálni az országbol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.