Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy férfit, aki bántalmazott és megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon – közölte a Miskolci Törvényszék elnökhelyettese hétfőn az MTI-vel.

Csillám Katalin arról tájékoztatott, hogy a megalapozott gyanú szerint február 23-án a férfi áthívta a lakásába a 82 éves nőt, akit bántalmazott, azt követően "vele szemben szexuális erőszakot követett el", majd a magatehetetlen sértettet kivitte a lakásból és az ingatlan előtti négysávos úton, a felezővonalon hagyta.

Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A bíróság álláspontja szerint ha a gyanúsított bűnössége megállapítható, akkor akár 12 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható vele szemben.

A gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint mentális, pszichés állapota miatt feltételezhető, hogy szabadlábra kerülése esetén akár hasonló jellegű bűncselekményeket követhetne el, ezért a bíróság az előzetes letartóztatásáról döntött – közölte a törvényszék elnökhelyettese.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@eugen4402: Állítólag szólásszabadság van kicsiny országunkban, tehát mondhatod :)
Nyilván való, hogy a horribilis fizetésemelések ( MÁV, Posta, Matolcsy stb.) is mind a migránsok számlájára írható. Sőt az is, hogy Farkas Flórián 6 osztállyal le tudott diplomázni és még óraadó tanár is volt :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Lehet, hogy jól is gondolod. Ha még találnának néhány aljas bűnöző ex-pedagógust, a közvélemény tudatalattijába ügyesen betelepíthetnék az undort, ellenszenvet a tanítók, tanárok ellen. Nem akarok nekik tippeket adni, de valahogy össze fogják boronálni a migránsokat a tanerővel, és lehet össztüzet nyitni rájuk. Fékek, ellensúlyok és gátlások nélkül a magyar reformok is működnek...
karma1
@eugen4402: Tudod, engem az a resze fogott meg a cikknek, hogy mindegyik ujsag azt hangsulyozta, hogy a "tanar" a tette utan "kivitte egy negysavos ut felezovonalara"...
Bocs, de ez mi a loszar akar lenni? Nem lett volna egyszerubb, ha inkabb visszacibalom a nenit a sajat lakasaba, es ugy csinalok, mintha nem tortent volna semmi?

Mar varom a cafolatot - na nem azt fogjak megcafolni, hogy a ferfi TANAR (volt), hanem azt, hogy a nenit nem is eroszakolta meg, csak mondjuk ketszer pofonvagta, (engem eleg lenne egyszer is jol szajonvagni, utana nem biztos, hogy megtalalnam az egyenes utat hazafele), es a pofozkodas utan kicibalta az uttestre.
Szerintem azert vitte oda ki a nenit, mert azt akarta, hogy mindenkeppen felfedezzek a tettet, es egy botranyos cikk szulessen.
Ha ugyanezt a cselekvessort - athiv, megver, megeroszakol,- de a lakasban hagy, vagy visszaviszi a sajat lakasaba semmikeppen nem lenne olyan felhaborito tett, de ha kicibalja a nenit a kozforgalomba, az mar gondatlansagbol elkovetett szandekos emberolesnek minosulne, vagy valami hasonlonak. Es ugye egy TANAR tette ezt.

Szoval, nekem a "kicipelos" mozzanattal vannak komoly gondjaim.
eugen4402
@karma1: Akárhogyan próbáljuk kibogozni ezt a történetet, normális észjárással egy csomó részletet nem tudunk értelmezni. Annyi biztos, hogy -ahogy írtad- a TANÁR hajlamos az irracionális viselkedésre, tehát ha a KLIK ellen tiltakozik, akkor se kell ugye komolyan venni, hiszen milyen emberek ezek? Idős hölgyeket erőszakolnak meg a legváratlanabb pillanatban, és annak rendje módja szerint az esemény után áldozatukat gondosan elhelyezik az út felezővonalán... Az ilyenek ne tiltakozzanak a kormány ellen, ennek a cikknek ez lehet az eszmei mondanivalója. :-(
karma1
@eugen4402: Mivel az egesz szitu teljesen irrealis, legalabbis a tulnyomo resze, nekem mindenkeppen csak a lejarato akcio - a szokasos fidesz fogas - jon le belole...
eugen4402
@karma1: Pontosan ez a véleményem... Olyan, mint a tévé- és rádióreklám, amikor a magyar családfő attól kap ideg-összeroppanást, hogy nem tudja, mire költse azt a rengeteg pénzt, amit a kormány a zsebébe gyömöszöl!!! Az asszony meg keservesen sír, mert rezsire egy fityinget se kell költenie, viszont a kormány állandóan nagyobb összegeket rak a bankszámlájukra, és az egész család ebbe fog beleőrülni...!
karma1
@eugen4402: Na, az a reklambeli csalad meg is erdemli, hogy ebbe oruljon bele...:O))) (Szoval az is, meg ez az eset is teljesen mesterkelt, irrealis...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.