Tök mindegy hányan szavazták meg, és hányan nem szavazták meg a rezsi néni által jegyzett, vasárnapi boltzárról beadott népszavazási indítványt a bizottságban. Az is teljesen mindegy, hogy az elnököt leszavazták, vagy nem szavazták le ebben a kérdésben. Annak sincs jelentősége, mennyit ér a bizottságban ülők lelkiismerete, amit éppen most árultak el a saját maguk által hozott törvények be nem tartásával. Annak van jelentősége, hogy ebben az országban a lakosság nagy része jogkövető, tiszteli és betartja a törvényeket, bármennyire is nem tetszik az neki. És a bizottság hét tagja most aprópénzért kiírta magát a jogot betartó állampolgárok közül, elárult egy olyan értéket, amelynek betartása sok ember számára még a demokráciába vetett maradék hitet jelentette.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ne "most árultak el a saját maguk által hozott törvények be nem tartásával"
az NVB nem hoz törvényeket, csak értelmez!
kerekkocka
Parancsot teljesítenek a jól képzettek
Toby
@RonaGyuri: Nyilván az NVB fidesznyik tagjaira és rajtuk keresztül a kondapártra vonatkozott a mondat, ami a törvényalkotást illeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.