300 milliós támogatást kap a Bethlen Gábor alapból a Dunaszerdahelyi Labdarúgó Akadémia – írta meg a VS.hu.

A pénz odaítéléséről egy négytagú bizottság döntött, amelynek tagja Potápi Árpád határon túli ügyekért felelős államtitkár, Berczik Ábel helyettes államtitkár, Grezsa István miniszteri biztos és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

A lap összegyűjtötte, hogy a 300 milliós támogatáshoz képest, milyen összegeket ítél még oda az alapítvány. Ebből az derült ki, hogy főleg oktatási célra fizettek ki több száz millió forintot, továbbá 2,1 milliárdot az Erdélyi Magyar Tudományegyetem, illetve a Partiumi Keresztény Egyetem.

A VS.hu arról is ír, hogy a fociakadémia Világi Oszkár érdekeltségébe tartozik, aki szlovákiai újságok Orbán Viktor jóbarátjaként emlegetnek, továbbá több korrupciós botránnyal is hírbe hozták.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es meg nem all langban a Lendvai utcai szekhaz,...
Mert focirol beszelunk, akkor mar az orszaghatar se erdekes, csak foci legyen, meg akademia... Aztan toljuk bele a penzt,...
orban, hosszabbodik a vadiratod...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A magyar fóóótballnak és a Szovjetuniónak nincs határa.
Slade
Milyen jó barátai lennének a genyónak. Csak szélhámos tolvaj sikkasztók.
papa.49
Miért is ???Rohadt, szemét hülye aki a szomszédba osztogatja a suskát!!!
Toby
Micsoda szerencse, hogy minden kórházi gond megoldódott, nincs probléma az oktatásban, intézményi épületek állagában, az egyik bűnöző parazita ( Alexander Pintérovics Dzserzsinszkíj ) új farsangi rucikat varrat, hogy " szolgáljanak és védjenek" (?) a másik elmekórtani eset a pápua-új guineai "Őserdő SC"-nek tolja a pénzt, így van eh, ha "a magyar reformok működnek" (?)
nyanya001
rohadnál meg a fociakadémiáddal együtt !
Borda
@pbalage: Ha háború lesz, arra jók lesznek a stadionok,hogy otthontalan embereket elszállásoljanak ott. Habár nem tudom,hogy mennyire fedettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.