Nyolc évig egy VIII. kerületi pincében, egy sötét lyukban tartottak fogva egy asszonyt a nyugdíjáért – írja a Blikk. A fogvatartók többen voltak, egyikük az idős nő családtagja volt.

Az asszony nyolc éven át azt sem tudta, nappal van-e, vagy éjszaka. Az őt fogva tartók épp csak annyit adtak neki enni, amennyi az életben maradáshoz kellett, és csak a legminimálisabb gondoskodást nyújtották neki. Nyugdíjából eközben egy fillért nem látott. Akkora trauma érte, hogy a mai napig képtelen megszólalni.

A fogságból nemrég szabadult asszonyt ma a családok átmeneti otthonának egyik dunántúli krízisközpontja gondozza. Az alapítványnál azt mondták, a nő beszámíthatatlan állapotban van, az ügyet pedig a rendőrség vizsgálja.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nyocker az nyocker, ott mindig előfordult ilyen eset, de nem értem a háznak, a postásnak, nem tűnt fel hogy soha nem találkoznak az idős nővel??? Az elkövetők hovatartozása nem kérdéses!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A nyocker az nyocker, ott mindig előfordult ilyen eset, de nem értem a háznak, a postásnak, nem tűnt fel hogy soha nem találkoznak az idős nővel??? Az elkövetők hovatartozása nem kérdéses!!!
justhpeter
Kérdéses csak az lehet, hogy ülnek-e az elkövetők. És ha nem, miért nem.
vonotok
@justhpeter: Válasz ! Nem fognak ülni.
Desischado
Gyalázat, hogy ilyen megtörténhet. A "családtagot" meg duplán büntetném! A néninek mielőbbi jobbulást!
szaboria1
@papa.49: A postásnak lehet azért nem tűnt fel mert bankba ment a nyugdíja és egyszerűen a rokon elvette a bankkártyát a pinkódjával együtt.
wagabund
azért egy házban ne tűnjön fel a gondnoknak, szerelőknek, hogy valakit őriznkek a pincében? uggyankérem..

A néni ezt a traumát sajnos nem fogja tudni kiheverni..nyolc év sötétben, hidegben, ellátatlanul, bilizve...aki járt már egy környékbeli pincében, annak van fogalma róla...

az élősködőkkel meg nem mernek mit tenni, mert jön a baloggazda...és kimenti őket.
szaboria1
@wagabund: Nyolckerben laktunk amióta már nem tüzelőnek használják a pincéket misem jártunk le így előfordul, hogy rajtuk kívül senki sem járt le a pincébe.
Jozefina
Bicskanyitogató történet!!! És mi van az elkövetőkkel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.