Nem az MNB ellen, hanem az MNB által tett feljelentések miatt ebédelt együtt Matolcsy György és Polt Péter legfőbb ügyész - közölte az ügyészség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyuska
Munkaidőben borozgatnak a sumákok? Tök mindegy, hogy kinek a feljelentése miatt lakomáztak a mi pénzünkön. A lényeg, hogy ismét valami sötét, aljas dolog készül.
verum
Én is ebédelhetek vele, ha valaki egyszer feljelent?
Levendula
"egy elegáns belvárosi étteremben"
Éppen hazafele jöttünk, amikor láttuk, hogy közmunkások a kuka mellett ülve ették a kenyeret...
dr. prédikátor
Pöttyösseggű kuszaszem!!!Ha nem tudnád ez már hivatali vesztegetés!!!baSZÓDJMEG!!!
Hellcat
Ki hiszi ezt el...meg akkor is ha igaz...de nem...akkor is hogy néz ki...teszek egy feljelentést aztán elhívom a főügyészt borozgatni? Nem korrupciógyanús...á dehogy.
Dr. Felipe
Hát már ennyire nézik hülyének a magyar embereket elvtársak?
eszegfu
Feltehetően én nem értek ehhez... szerintem -- és itt mindegy, hogy az MNB tette, vagy ellene tettek feljelentést -- ez nem lehet "munkaebéd"!!! Ez egy feljelentés, ahol esetleg nyomozni kell, netán-tán előzetesbe helyezni valakit, tanukat kell kihallgatni... ugy általában, majd jön a birósági szakasz. Ha én meghivom egy ebédre a főügyészt, akkor eljön velem is "munkaebédezni", ahol megtárgyalhatom vele a feljelentésemet, vagy hogy feljelentettek?! Nyilván beosztásuk alapján mindkét ember 1-1 szervezet élén van, tehát egyenranguak, de ez mégsem azt jelenti, hogy "csacsoghatnak" hivatalos feljelentésről!
Arról nem beszélve, hogy szerintem munkaebédnél egy üzleti lehetőségről beszélhetünk, vagy bizonyos alkudozásokról, amolyan "puhatolózó", taktikázó dologról, de nem egy "alaposan gyanusitható" személyről, vagy szervezetről!! Itt nincs titoktartási kötelezettsége
Poltnak?!
nevemnick
Akkor most az MNB vagy a Maszkolcsy magán feljelentései miatt találkoztak? Mert hivatalosan egyik esetben sem környékezheti meg a fő jogtudort...
Na ugye...
sokanvagyunk
Nem tudni jól magyart, helyest kifejezni szavakat... - ezért kérdés üzérkedtek vagy üzekedtek? :)
eszegfu
@sokanvagyunk: Nem vagy százas... már bocs.! :)))) Jót derültem!!
sokanvagyunk
@eszegfu: Csak azt hiszed! :) - ha már az Alkotmánybíróságtól nem is kérhetek, "utólagos normakontrollt" kezdeményeztem a hsz-emre itt a moderátornál...
eszegfu
@sokanvagyunk: Te biztosan "férfiből" vagy! Egyszerüen női logikával, ha bármennyit is törném az agyamat, nem tudnék rá ilyen "megoldást" találni! De jó, hogy vannak ilyen emberek is! Tényleg csak a humor segit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.