Szanyi Tibor a Tumblr-ön jelentette be, hogy elindul az elnöki székért, és dögös, győztes pártot csinálna. Már a kampányt is elindította.

Szanyi bejelentkezett MSZP-elnöknek

CSAK HOGY 

a magyar tumblinép első kézből tudhassa: egy dögös, győztes pártot fogunk csinálni az MSZP-ből, s ennek érdekében elindítottam pártelnöki kampányomat.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Boros, pálinkás, sörös üveget lehet a szegfű mellé rakni párt szimbólumnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Sok a 10-20 % közötti népszerűség az alkesz gondoskodik róla még a 5 % se fogják elérni))))))))
wagabund
Istenem! Ennél jobb hírt a fidesz vezetése nem is hallhatna mostanában...asszem nem kell kampányra költeniük, mert a' nélkül is simán nyernek...
nehezíteni a fidesz dolgát, én Lukácsot javaslom emeszpé elnöknek...
human
Helyes. Úgy sem akartam rájuk szavazni. Így könnyebb a döntés.
felnőttem kissé
Na erre joggal mondható ??!! megélhetési politika. Helyébe én a politikát nagy ivben kerülném a jövőnkre való tekintettel. unokáink érdekében hogy ne Belgiumból, Kanadából járjanak haza. Se bohóckodni se poénkodni nem kéne. Kovácsműhelybe reggel 5-este 22- ig. Majd ha megtanulta mi a munka utána menjen gyónni. Mert kárunkodni az üllő mellett lehet. KIT akar képviselni minket remélem NEM. Számolni kéne megtanulni sok kicsi sokra NEM megy !!! összefogás : KI és kivel? MIndegyiknek csak önbizalma van pedig az is hiányos Megmutatták párszor.Választások után meg duzzogás magyarázkodás
3--6--11--27 % az külön külön semmire ne
.NEM igy látszik ? sajnálom pedig tény szerintem. EZ 40--45 % ha érthető .Tisztelettel. NEM kéne sértődösdit le-alázósdit játszani . . AZ iskolában a táblát teleirják de van szivacs mindent le lehet tisztára törölni. Aztán ujra irható okosan udvariasan szépen.Sértegetés lealázás egyéb jelzős szerkezetek nélkül. Erre is alkalmas a magyar nyelv.Nem abból kéne kiindulni ki kinek a borja melyik pártcsalád tagja. MI a cél hogy érhető el olyan eredmény amire mindenki büszke lehetne. A másik ember is magyar. A pártok tagjai is talán a kivülállók is . Vagy csak itt élünk ? Ennek kéne érvényt szerelzi .AVAGY 2050 - re kiürül az ország csendesen és simán .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok