Nem lehet új módszerekről és sikerekről írni, ha a nagy öregeknek éppen nem tetszik. Öt éve merültem el nyakig az egészségtudományi témában, először egy online szerkesztői munka miatt. Egy percig sem tiltakoztam ellene – sőt, időközben valahogy a szívem csücske lett. Sokféle dolgom akad vele, többek között a Medipress hírügynökség főszerkesztése. Mindig furcsálltam picit, hogy magyar kutatási eredményekről alig lehet értesülni. Néhány napja jöttem rá, miért...

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ilyen orvosok kellenek ide a hatalomnak, tekintélyelvűek.
Mert az ilyenek ridegen, hideg szemmel nézik végig a rokkantak kiebrudalását a rokkantsági körből és hogy a kórházakban már nem gyógyulnak, hanem betegednek és halnak az emberek.
Ilyen orvosok nélkül nem létezne a hatalom. :-(
Peller Anikó
Rettenetesen rossz irányba halad a tudomány, tekintélyelvhez körömszakadtáig ragaszkodó "tudósok" nyilván, hiszen nem egyszerű a tekintélyt kivívni, doktorikat, cikkeket kell írni a semmiről. Ha egyszer helyzetbe kerül valaki akkor ügyelnie kell, nehogy értelmes ember veszélyeztesse a kikapart pozíciót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.