Az MSZP, az LMP és a Jobbik közösen kezdeményezte egy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását a letelepedési államkötvényekkel kapcsolatos visszaélések kivizsgálására. A Heti Válasz információi szerint a 300 ezer euróért megvásárolható, európai tartózkodást nyújtó kötvények a három évvel ezelőtti bevezetés óta nagyon jó üzletet jelentenek azoknak a cégeknek, amelyek forgalmazhatják a kötvényeket. Ezeknek a cégeknek nem kellett pályázni a feladatra. A három legnagyobb forgalmazó cég hátterében pedig kimutatható Habony Árpád jelenléte a hetilap szerint. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem újság, ez a gengsztermódi, egyfelől migránsoznak, másfelől meg boldognak, boldogtalannak osztigatják az állampolgárságot, de az is tuti, hogy ezek nemzetbiztonségi ellenőrzése sem klszpl el időben, vagy csak részlegesen, ám a letett lé ,megteszi jótékony hatását !
Ez Mocsokisztán, Sunyosztán, Aljaisztán !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.