Újabb propaganda fotósorozat került fel a kormány Facebook-oldalára, amely a nálunk egyelőre nem létező menekültáradatot képzeli el.

A "Magyarország Kormánya" Facebook-oldal szerint azonban ha áradnának, akkor sem lenne aggodalomra semmi ok, mert "a magyar rendőrök és katonák ezekben az órákban is védik határainkat az illegális bevándorlóktól." Hogyan?

POROLTÓVAL!!!

Poroltóval várják a menekülteket a magyar katonák

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
@szép új világ: És, ha nők is vannak a migráncsok között, majd odaáll a rezsiszilárd pucéran, vagy a kockás gatyájában. Vagy kövérlaca, talpig magyaros bajuszban.Tuti, hogy fejvesztve húznak vissza. :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Hat ennel nagyobb okorseggel igazan nem jarathattak le magukat... Meg szerencse, hogy habony otletei alapjan meg mindig van lejjebb...
qxy
de remélem disznó zsír van benne . nem??
Legyen eszetek. akkor a határ közelébe se jönnek.
Mobil123
Mi a bánatot akarnak kezdeni a poroltóval ??? A tűzhöz meg talán bilincsel mennek a tűzoltók??
Hari
@Mobil123: Ez a NATO legújabb fegyverneme ! Ezt Európát hősiesen védő miniszterelnökünk tiszteletére a magyar hadsereg vetheti be elsőnek .
Mobil123
@Hari: Aha ! :-D Köszi a felvilágosítást . Ez akkor ezek szerint rendszeresített "fegyver" ?? Csak azért kérdem mert nekem is van itthon az előszoba szekrényemben egy poroltó és hát ha fegyver akkor kell e hozzá valami fegyvertartásiengedély?? Mert az nekem nincs.
Hari
@Mobil123: Önkéntesként jelentkezés esetén, természetesen a fegyverrel, akkor nincs már engedélyre szükség. Az utántöltésről mindenki köteles maga gondoskodni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.